Повезане вести
Промоција новог албума виолинисте Немање Радуловића
Политика 29.10.2022
Моја жеља је да свако од вас открије свет без граница, схватио сам да људи могу поново да се повежу путем ворлд музике, поручује Немања Радуловић, наш виолиниста са значајном иностраном каријером, поводом изласка новог албума… »
Сваку посету доживљавам емотивно! За ово место ме веже детињство: Светски виолиниста Немања Радуловић пред концерт о…
Курир 29.10.2022
Миљеник београдске публике и светски признати виолиниста Немања Радуловић наступиће са ансамблом Дабл сенс у недељу, 30. октобра, у 20 часова у Великој дворани Коларчеве задужбине. - Сваку посету Коларцу и наступе на… »
Музика ме враћа у живот: Немања Радуловић уочи сутрашњег концерта са ансамблом Доубле сенс на Коларцу
Вечерње новости 29.10.2022
СЛАВНИ српски виолиниста Немања Радуловић поново се вратио у вољени Коларац, где ће сутра увече са својим ансамблом Доубле Сенс одржати концерт и промовисати нови заједнички албум Роотс ("Корени"), објављен под окриљем чувене… »
Немања Радуловић: „Код нас увек кад је најтужније има нека доза оптимизма, али и кад је најсрећније увек има меланхолије“…
Данас 28.10.2022
Светско, а наше је познат слоган из претходних година који би сјајно могао да послужи да би се објаснио и описао сјајни виолиниста Немања Радуловић, који ће се 30. октобра представити на Коларцу београдској публици и… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 41 минутајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Несрећа на: Ауто-путу код Бубањ потока Возач пробио банкину и слетео с пута, саобраћај отежан (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана