Povezane vesti

Nataša Bekvalac objavila emotivnu fotografiju i poslala moćnu poruku o nasilju: „Posle par sekundi sam povratila, vrištala…

Nataša Bekvalac objavila emotivnu fotografiju i poslala moćnu poruku o nasilju: „Posle par sekundi sam povratila, vrištala…

Nova 29.10.2022
Apelovala na sve da ne ćute. Pevačica Nataša Bekvalac veoma je vezana za svoju porodicu, a sada je sve ganula jednom objavom na Instagramu. Naime ona je pozirala sa roditeljima i sestrama, a uz objavu na kojoj su svi zagrljeni i nasmejani, osvrnula se… »
"Jako sam potresena ovih dana": Nataša Bekvalac objavila fotografiju sa roditeljima, pa otkrila: "Povratila sam kada sam to…

"Jako sam potresena ovih dana": Nataša Bekvalac objavila fotografiju sa roditeljima, pa otkrila: "Povratila sam kada sam to…

Blic 29.10.2022
Poslednjih dana smo svedoci strašnih situacija koje su se dogodile u Srbiji. Objavljeni su video prilozi na kojima roditelji maltretiraju svoju decu. Na ovo monstruozno ponašanje nije ostala ravnodušna ni pevačica Nataša Bekvalac. Nakon potresnih… »
"Posle par sekundi sam povratila, vrištala sam!" Nataša Bekvalac poslala jaku poruku, objavila najemotivniju fotografiju

"Posle par sekundi sam povratila, vrištala sam!" Nataša Bekvalac poslala jaku poruku, objavila najemotivniju fotografiju

Kurir 29.10.2022
Pevačica Nataša Bekvalac poznata je u javnosti kao neko koje i te kako vezan za svoju porodicu, a sada je poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram posebno ganula sve svoje pratioce srceparajućom porukom. Naime, Nataša je na svom profilu… »

Vesti dana »