Povezane vesti
Nataša Bekvalac objavila emotivnu fotografiju i poslala moćnu poruku o nasilju: „Posle par sekundi sam povratila, vrištala…
Nova 29.10.2022
Apelovala na sve da ne ćute. Pevačica Nataša Bekvalac veoma je vezana za svoju porodicu, a sada je sve ganula jednom objavom na Instagramu. Naime ona je pozirala sa roditeljima i sestrama, a uz objavu na kojoj su svi zagrljeni i nasmejani, osvrnula se… »
"Jako sam potresena ovih dana": Nataša Bekvalac objavila fotografiju sa roditeljima, pa otkrila: "Povratila sam kada sam to…
Blic 29.10.2022
Poslednjih dana smo svedoci strašnih situacija koje su se dogodile u Srbiji. Objavljeni su video prilozi na kojima roditelji maltretiraju svoju decu. Na ovo monstruozno ponašanje nije ostala ravnodušna ni pevačica Nataša Bekvalac. Nakon potresnih… »
"Posle par sekundi sam povratila, vrištala sam!" Nataša Bekvalac poslala jaku poruku, objavila najemotivniju fotografiju
Kurir 29.10.2022
Pevačica Nataša Bekvalac poznata je u javnosti kao neko koje i te kako vezan za svoju porodicu, a sada je poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram posebno ganula sve svoje pratioce srceparajućom porukom. Naime, Nataša je na svom profilu… »
Vesti dana »
Novi Sad: Komemorativne blokade srednjoškolaca i šetnja studenata
Beta pre 34 minutajoš 37 povezanih
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 15 minutajoš 28 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 4 satijoš 6 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih