Povezane vesti
Petrić o Zvezdi i Partizanu: ''Bolje biti ranjeni vuk, nego pudlica u cirkusu''
Sportske.net 29.10.2022
Dan pred utakmicu sa niškim Radničkim u Humskoj, trener Partizana Goirdan Petrić izašao je pred novinare, a tokom jednog dela pres konferencije dotakao se i stanja u srpskom fudbalu i odnosa dva naša najveća kluba, kao i uticaja koji oni imaju na… »
Petrić: Partizan i Zvezda su najveći problem srpskog fudbala
Beta 29.10.2022
Trener Partizana Gordan Petrić rekao je danas da su Partizan i Crvena zvezda najveći problem srpskog fudbala, da crveno-beli poslednjih godina prave veći problem, ali da ne treba dozvoliti da se narod posvadja zbog fudbala. "Meni nije problem bilo šta… »
Zvezda i Partizan najveći problem srpskog fudbala: Petrić: Lalatović voli da igra protiv nas
Večernje novosti 29.10.2022
LALATOVIĆ UVEK MOTIVISAN PROTIV NAS: Petrić - "Zvezda i Partizan najveći problem srpskog fudbala" FOTO: FK Partizan Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je danas uoči sutrašnjeg duela u Superligi protiv niškog Radničkog da su Crvena… »
Petrić sumnja da je Javor pisao saopštenje: ''Pa nismo mi slikari...''
Sportske.net 29.10.2022
Dugo je potrajala današnja konferencija za medije trenera Partizana Gordana Petrića pred utakmicu sa Radničkim iz Niša, pa je bilo i više tema za razgovor, ali Petrić je danas posebno bio raspoložen da govori situaciji u srpskom fudbalu i o tome ko… »
„Zvezda i Partizan su najveći problem srpskog fudbala“: Gordan Petrić izjavom napravio presedan! (video)
Hot sport 29.10.2022
Partizan ovog vikenda na svom terenu dočekuje Radnički iz Niša u okviru 17. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih, Gordan Petrić, napravio je presedan na konferenciji za medije, gde je okrivio večite kao glavne krivce u srpskom fudbalu. – Ma… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana