Povezane vesti
Milanović: Ako nekome idem na živce - aleluja! Trebaju me mrziti, neka
SEEbiz 29.10.2022
DUBROVNIK - U Dubrovniku je počelo obilježavanje 30. obljetnica oslobođenja juga Hrvatske. Tamo su ministar obrane Mario Banožić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, kao i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek. Program je započeo… »
“Ako nekome idem na živce, aleluja, neka me mrze, moje je da ukazujem na devijacije: Zoran Milanović, iako nepozvan, stigao u…
Danas 29.10.2022
U Dubrovniku je počelo obeležavanje 30. godišnjice oslobođenja juga Hrvatske, prenosi jutarnji.hr. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović iako nepozvan ipak je došao u Dubrovnik, gde je odao počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilima. Organizacijski… »
Vesti dana »

"Blic Biznis" saznaje: Ovaj papir je upravo stigao u trgovinske lance u Srbiji, evo kako će izgledati cenovnici i šta mora obavezno da piše
Blic pre 20 minutajoš 39 povezanih

MUP: Uhapšen Miša Bačulov zbog sumnje da je predvodio napad na policiju kod Filozofskog u Novom Sadu
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 15 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 36 minutajoš 46 povezanih

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Od danas vozačku dozvolu možete zameniti bez čekanja na šalteru: Evo šta je sve potrebno i koje korake treba da pratite
Blic pre 36 minutajoš 23 povezane