Povezane vesti
„Glasno mi je puklo u glavi i topla tečnost mi je curila niz vrat“: Tiktokerka podelila traumatično iskustvo nakon…
Nova 29.10.2022
Njeno priznanje mnoge je šokiralo. Tiktokerka Veronika nedavno je sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila detalje peha koji joj se nedavno desio nakon jedne estetske intervencije. Naime, ona je u Turskoj radila sve popularniji zahvat… »
Nakon estetske inervencije joj napukla glava: Tiktokerka doživela horor: "Čula sam pucanje, topla tečnost mi je curila niz…
Blic 29.10.2022
Popularna tiktokerka Veronika šokirala je i zabrinula fanove kada je objavila svoju potresnu ispovest o komplikaciji koja joj se desila nakon estetske intervencije. Veronika je se avionom vraća iz Turske, nekoliko sati nakon što joj je odrađena… »
Vesti dana »

Policija Čačka: Nismo upotrebili „bokser“, u toku provera pravilnosti upotrebe prinude
Nedeljnik pre 15 minutajoš 30 povezanih

Mvp Evropskog prvenstva Nikola Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana

"Da li mislim da Putin želi mir? Ne" Evo šta Makron kaže o potezima ruskog predsednika! "Ne može biti teritorijalnih pregovora o Ukrajini bez Ukrajinaca"
Kurir pre 20 minutajoš 206 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 4 satijoš 45 povezanih