Povezane vesti
„Glasno mi je puklo u glavi i topla tečnost mi je curila niz vrat“: Tiktokerka podelila traumatično iskustvo nakon…
Nova 29.10.2022
Njeno priznanje mnoge je šokiralo. Tiktokerka Veronika nedavno je sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila detalje peha koji joj se nedavno desio nakon jedne estetske intervencije. Naime, ona je u Turskoj radila sve popularniji zahvat… »
Nakon estetske inervencije joj napukla glava: Tiktokerka doživela horor: "Čula sam pucanje, topla tečnost mi je curila niz…
Blic 29.10.2022
Popularna tiktokerka Veronika šokirala je i zabrinula fanove kada je objavila svoju potresnu ispovest o komplikaciji koja joj se desila nakon estetske intervencije. Veronika je se avionom vraća iz Turske, nekoliko sati nakon što joj je odrađena… »
Vesti dana »

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Sanja Vujić za RTS: Još se nisu slegli utisci, moja mama zaplakala od radosti
RTS pre 1 satjoš 23 povezane

Zvezda slavila u prvom ovosezonskom "večitom derbiju", crveno-beli na vrhu tabele
RTV pre 30 minutajoš 62 povezane

Adriana Vilagoš osma u finalu bacanja koplja na SP u Tokiju; kontroverza u muškoj štafeti 4x400m
Naslovi.ai pre 2 satajoš 67 povezanih