Povezane vesti

Miljanin Bebica napravio skandal zbog zole! Skovao pakleni plan pred ulazak u Zadrugu, isplivali svi šok detalji!

Miljanin Bebica napravio skandal zbog zole! Skovao pakleni plan pred ulazak u Zadrugu, isplivali svi šok detalji!

Kurir 29.10.2022
Nenad Macanović Bebica, poznatiji kao momak Miljane Kulić, napravio je skandal zbog njenog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom. Kako tvrdi izvor blizak Bebici, on nije mogao da se suzdrži zbog prisnog odnosa Miljane sa bivšim. - Nenad ne može da veruje… »
Nenad Macanović Bebica je novu učesnik Zadruge 6! Ulazi spreman da pomuti konce Miljani i Zoli, ovo mu je plan

Nenad Macanović Bebica je novu učesnik Zadruge 6! Ulazi spreman da pomuti konce Miljani i Zoli, ovo mu je plan

Kurir 29.10.2022
Nenad Macanović Bebica, sada već bivši dečko Miljane Kulić, novi je učesnik Zadruge 6. Naime, svi željno isčekuju njegovog ulazak u Belu kuću zbog situacije koja se dešava između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, a iako je Miljana juče… »
"Mučenica, nije mi privlačna!" Bebica progovorio o Zolinom paklenom planu, ova zadrugarka mu posebno ide na živce

"Mučenica, nije mi privlačna!" Bebica progovorio o Zolinom paklenom planu, ova zadrugarka mu posebno ide na živce

Kurir 29.10.2022
Nenad Macanović Bebica uskoro će se pridružiti svojoj sada već bivšoj devojci devojci u "Zadruzi 6". On je u studiju razgovarao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i tom prilikom je otkrio da je Kulićkin bivši dečko Lazar Čolić Zola osmislio… »
Nenad Macanović Bebica večeras ulazi u Zadrugu: Miljani se nikako ne piše dobro! Prevarila ga sa Zolom, a on ulazi nikad…

Nenad Macanović Bebica večeras ulazi u Zadrugu: Miljani se nikako ne piše dobro! Prevarila ga sa Zolom, a on ulazi nikad…

Kurir 29.10.2022
Nenad Macanović Bebica, sada već bivši dečko Miljane Kulić, večeras ulazi u "Zadrugu 6". Naime, Miljana i Zola su obnovili prijateljski odnos, a potom se i zbližili i on je zahtevao od nje da raščisti stvari sa Bebicom, pre nego što odu korak… »
Zola zapretio Miljani Kulić! Tužiću te za sve imam rok tri godine! (VIDEO)

Zola zapretio Miljani Kulić! Tužiću te za sve imam rok tri godine! (VIDEO)

Svet plus 29.10.2022
Lazar Čolić Zola zapretio Miljani Kulić! Tužiću te za sve imam rok tri godine. Ne igraj se sa moojim mozgom, ne provociraj me, ne budi naivna i idiot. U ranim jutarnjim satima Miljana Kulić pričala je sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Tom… »

Vesti dana »