Повезане вести
"Да ли могу да се осигурам од брака?" - Српски водитељ после два развода не жели да чује за женидбу: "Да ме исплатите"
Мондо 30.10.2022
Жика Јакшић иза себе има два брака, а недавно је изразио жељу да му се направи уговор по ком он више пред олтар не би одлазио. Жика Јакшић иза себе има два брака, а недавно је изразио жељу да му се направи уговор по ком он више… »
"Да ли могу да се осигурам од брака?" Жика Јакшић после 2 брака не жели да чује за женидбу, изјавом све изненадио!
Курир 30.10.2022
Жика Јакшић иза себе има два брака, а недавно је изразио жељу да му се направи говор по ком он више пред олтар не би одлазио. – Да ли могу ја да се осигурам од брака? На пример, да се више не женим. Да ми направите неки уговор и… »
Вести дана »
(БЛОГ) Седница Скупштине о неповерењу влади: Алексић четири сата набрајао афере власти, Мацут објаснио зашто је храбар, Дачић пустио звук "правог звучног топа"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 97 повезаних
Дипломатске тензије: Трамп оцењује разговоре са Ираном добрим, Нетањаху у Вашингтону
Наслови.аи пре 18 минутајош 44 повезане
'Пожари потпуно непредвидиви, тешко их је контролисати', каже француски министар
BBC News пре 22 минутајош 31 повезана
(ФОТО) Низак водостај Дунава: Једна од највећих европских река негде изгледа као бара, а и као Сахара
Н1 Инфо пре 8 сатијош 5 повезаних