Povezane vesti
"Ja sam ubica svoje majke i moja kazna nije njena smrt!" Laća u nikad potresnijoj ispovesti: Rekla mi je da se zbog mene…
Kurir 30.10.2022
Milan Laća Radulović, sin čuvene Marine Tucaković, koja je preminula prošle godine, u svojoj ispovesti otkrio je nepoznate detalje iz njihovih života. -Pre nego što su postali Marina i Futa, mama i tata su živeli u kuhinji stana u Kneza od… »
Laćina ispovest ledi krv u žilama: Krivac sam za maminu smrt, zbog mene se razbolela, ali to nije moja najveća kazna…
Svet & Skandal 30.10.2022
Sin Marine Tucaković nikad iskrenije progovorio o svemu što ga boli Prošla je godina otkako nas je napustila Marina Tucaković. Legendarni tekstopisac izgubila je dugogodišnju bitku sa karcinomom, ostavivši za sobom sina Laću, supruga Aleksandra… »
"Ja sam ubica svoje majke" - Potresna ispovest sina Marine Tucaković, u bolnici mu je rekla: Zbog tebe sam ovde završila
Mondo 30.10.2022
Milan Laća Radulović, sin čuvene Marine Tucaković, koja je preminula prošle godine, u svojoj ispovesti otkrio je nepoznate detalje iz njihovih života. Milan Laća Radulović, sin čuvene Marine Tucaković, koja je preminula prošle godine, u svojoj… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 27 minutajoš 76 povezanih
Noćas u Srbiju stiže zahlađenje: Duvaće olujni vetar, a od petka još hladnije
Nova pre 45 minutajoš 32 povezane
Vučević Konakoviću: Zagrlite RS imaćete bolju BiH, ljudi će biti zadovoljniji
RTV pre 4 satijoš 28 povezanih
Uhapšena četvorica maloletnih huligana! Motkama tukli dečake (16) u Novom Sadu - za dvojicom se još traga (foto/video)
Kurir pre 56 minutajoš 23 povezane