Повезане вести

Лаћина исповест леди крв у жилама: Кривац сам за мамину смрт, због мене се разболела, али то није моја највећа казна…

Лаћина исповест леди крв у жилама: Кривац сам за мамину смрт, због мене се разболела, али то није моја највећа казна…

Свет & Скандал 30.10.2022
Син Марине Туцаковић никад искреније проговорио о свему што га боли Прошла је година откако нас је напустила Марина Туцаковић. Легендарни текстописац изгубила је дугогодишњу битку са карциномом, оставивши за собом сина Лаћу… »
"Ја сам убица своје мајке и моја казна није њена смрт!" Лаћа у никад потреснијој исповести: Рекла ми је да се због мене…

"Ја сам убица своје мајке и моја казна није њена смрт!" Лаћа у никад потреснијој исповести: Рекла ми је да се због мене…

Курир 30.10.2022
Милан Лаћа Радуловић, син чувене Марине Туцаковић, која је преминула прошле године, у својој исповести открио је непознате детаље из њихових живота. -Пре него што су постали Марина и Фута, мама и тата су живели у кухињи стана… »
"Ја сам убица своје мајке" - Потресна исповест сина Марине Туцаковић, у болници му је рекла: Због тебе сам овде завршила

"Ја сам убица своје мајке" - Потресна исповест сина Марине Туцаковић, у болници му је рекла: Због тебе сам овде завршила

Мондо 30.10.2022
Милан Лаћа Радуловић, син чувене Марине Туцаковић, која је преминула прошле године, у својој исповести открио је непознате детаље из њихових живота. Милан Лаћа Радуловић, син чувене Марине Туцаковић, која је преминула прошле… »

Вести дана »