Povezane vesti
Dačić: Nova povlačenja priznanja Kosova realna
Pravda 30.10.2022
Dobar je osećaj vratiti se u Ministarstvo spoljnih poslova, kao kad se s puta vratite kući. Moji saradnici u ministarstvu su me srdačno dočekali, mi se dobro poznajemo jer smo sarađivali godinama. Siguran sam da ćemo opet biti na stazi pobeda, kao… »
Pritisci na Srbiju nikad nisu bili jači od 1999. Godine! Intervju Ivice Dačića po povratku u Ministarstvo spoljnih poslova
Kurir 30.10.2022
Dobar je osećaj vratiti se u Ministarstvo spoljnih poslova, kao kad se s puta vratite kući. Moji saradnici u ministarstvu su me srdačno dočekali, mi se dobro poznajemo jer smo sarađivali godinama. Siguran sam da ćemo opet biti na stazi pobeda, kao… »
Vesti dana »

Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Student Medicinskog fakulteta: Nastavno-naučnog veće donelo odluku da neće biti onlajn nastave
NIN pre 4 satijoš 18 povezanih

Zborovi građana Novog Sada opet blokirali raskrsnice: Traže izbore za mesne zajednice
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 9 satijoš 21 povezana

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Pravo u centar pre 4 satijoš 14 povezanih