Повезане вести

Млађану Ђорђевићу забрањен улазак у БиХ, он тврди да није екстремиста

Млађану Ђорђевићу забрањен улазак у БиХ, он тврди да није екстремиста

Данас 30.10.2022
Млађану Ђорђевићу, председнику ванпарламентарног покрета Ослођење и некадашњем секретару Савета за Србе у региону и саветнику Бориса Тадића, забрањен је улазак у Босну и Херцеговину, и он је враћен са граничног прелаза… »
Млађану Ђорђевићу забрањен улазак у Босну и Херцеговину

Млађану Ђорђевићу забрањен улазак у Босну и Херцеговину

Н1 Инфо 30.10.2022
Председнику ванпарламентарног покрета Ослобођење Млађану Ђорђевићу забрањен је улазак у Босну и Херцеговину, враћен је са граничног прелаза Скелани. „У јутарњим часовима враћен сам са граничног прелаза Скелани и није ми… »
Млађану Ђорђевићу забрањен улаз у БиХ: Претња за безбедност? (фото/видео)

Млађану Ђорђевићу забрањен улаз у БиХ: Претња за безбедност? (фото/видео)

Правда 30.10.2022
Млађану Ђорђевићу, председнику ванпарламентарног покрета Ослођење и некадашњем секретару Савета за Србе у региону, забрањен је улазак у Босну и Херцеговину, и он је враћен са граничног прелаза Скелани. „Данаѕ сам у јутарњим… »
Медији: Младјану Дјордјевићу забрањен улазак у БиХ, наведено да представља претњу за безбедност

Медији: Младјану Дјордјевићу забрањен улазак у БиХ, наведено да представља претњу за безбедност

Радио сто плус 30.10.2022
“У јутарњим часовима враћен сам са граничног прелаза Скелани и није ми дозвољен улазак у БиХ са образложењем да представљам претњу за безбедност БиХ јавном поретку и јавном реду и миру”, рекао је Дјордјевић за портал Данас… »

Вести дана »