Povezane vesti
Mlađanu Đorđeviću zabranjen ulazak u BiH, on tvrdi da nije ekstremista
Danas 30.10.2022
Mlađanu Đorđeviću, predsedniku vanparlamentarnog pokreta Oslođenje i nekadašnjem sekretaru Saveta za Srbe u regionu i savetniku Borisa Tadića, zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu, i on je vraćen sa graničnog prelaza Skelani. „Danaѕ sam u… »
Mlađanu Đorđeviću zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu
N1 Info 30.10.2022
Predsedniku vanparlamentarnog pokreta Oslobođenje Mlađanu Đorđeviću zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu, vraćen je sa graničnog prelaza Skelani. „U jutarnjim časovima vraćen sam sa graničnog prelaza Skelani i nije mi dozvoljen ulazak u… »
Mlađanu Đorđeviću zabranjen ulaz u BiH: Pretnja za bezbednost? (foto/video)
Pravda 30.10.2022
Mlađanu Đorđeviću, predsedniku vanparlamentarnog pokreta Oslođenje i nekadašnjem sekretaru Saveta za Srbe u regionu, zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu, i on je vraćen sa graničnog prelaza Skelani. „Danaѕ sam u jutarnjim časovima… »
Mediji: Mladjanu Djordjeviću zabranjen ulazak u BiH, navedeno da predstavlja pretnju za bezbednost
Radio sto plus 30.10.2022
“U jutarnjim časovima vraćen sam sa graničnog prelaza Skelani i nije mi dozvoljen ulazak u BiH sa obrazloženjem da predstavljam pretnju za bezbednost BiH javnom poretku i javnom redu i miru”, rekao je Djordjević za portal Danas. On je naveo da je… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 1 satjoš 180 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 7 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 28 ljudi spaseno, 17 se vodi kao nestali /foto/
Sputnik pre 3 satajoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih