Povezane vesti
„Jesam pevačica, ali ne pripadam tom miljeu“: Vendi „potkačila“ kolege i rekla po čemu se razlikuje od njih
Nova 30.10.2022
Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pevanje njena branša, ali da ne pripada tom miljeu. „Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u… »
"Jesam pevačica, ali ne pripadam tom miljeu" Vendi brutalno o estradnjacima, potkačila kolege, pa otkrila po čemu je…
Kurir 30.10.2022
Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pevanje njena branša, ali da ne pripada tom miljeu. - Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u… »
Vesti dana »

Predsednik o napadu na profesorku Pravnog: Reagovala policija, cilj bio da je ponize
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih

Vučić: Tužilaštvo da ispita tvrdnje Marinike Tepić, nikad u životu nisam ni video Filipa Koraća
NIN pre 54 minutajoš 31 povezana

Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg i zvezda serije „Igra prestola“ na brodu koji plovi ka Gazi: „Razbićemo izraelsku blokadu“
Nova pre 3 satajoš 34 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
N1 Info pre 4 satijoš 21 povezana

Srbija nudila da preuzme aerodrome u Tivtu i Podgorici, ali Crna Gora nije oduševljena
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih