Povezane vesti
„Jesam pevačica, ali ne pripadam tom miljeu“: Vendi „potkačila“ kolege i rekla po čemu se razlikuje od njih
Nova 30.10.2022
Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pevanje njena branša, ali da ne pripada tom miljeu. „Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u… »
"Jesam pevačica, ali ne pripadam tom miljeu" Vendi brutalno o estradnjacima, potkačila kolege, pa otkrila po čemu je…
Kurir 30.10.2022
Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pevanje njena branša, ali da ne pripada tom miljeu. - Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u… »
Vesti dana »
Novogodišnji protest studenata u Novom Sadu: Crni flor okačen oko Gradske kuće (VIDEO, FOTO)
Danas pre 51 minutajoš 6 povezanih
Vučić razgovarao sa Orbanom, čestitao mu praznike i dogovorio sastanak u drugoj polovini januara
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ubijen vlasnik hladnjače i njegova žena u kafiću u Arilju, uhapšen osumnjičeni 37-godišnji muškarac
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane
Raspored KK Crvena zvezda u januaru: Gostovanje u Španiji, pa pet mečeva u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Oglasila se policija o dvostrukom ubistvu u Arilju: Ovako je uhapšen osumnjičeni za zločin u kafiću
Blic pre 2 satajoš 2 povezane