Povezane vesti
„Jesam pevačica, ali ne pripadam tom miljeu“: Vendi „potkačila“ kolege i rekla po čemu se razlikuje od njih
Nova 30.10.2022
Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pevanje njena branša, ali da ne pripada tom miljeu. „Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u suštini ovo… »
"Jesam pevačica, ali ne pripadam tom miljeu" Vendi brutalno o estradnjacima, potkačila kolege, pa otkrila po čemu je drugačija…
Kurir 30.10.2022
Vesna Vukelić Vendi je progovorila o Sajmu knjiga, svom učešću na njemu, ali i sa čime se susrela tokom promocije knjige. Vukelićeva je istakla da je pevanje njena branša, ali da ne pripada tom miljeu. - Ponosna sam što sam član ove ekipe, a u suštini… »
Vesti dana »
Danas sednica SB UN o Kosovu, prvi put Due predstavlja izveštaj Unmika
Blic pre 22 minutajoš 36 povezanih
(Foto, video) Procedura ulaska u EU po novim pravilima Korak po korak: Svi moraju da izađu iz vozila svaki put, jedna stavka odlazi u istoriju
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Spremaju se najgore posledice u istoriji! Pukla tikva na Zapadu: Trampov ultimatum ledi krv, oglasio se "šaptač", a evo šta Putin sprema u tajnosti
Blic pre 7 minutajoš 42 povezane
Tokom praznika biblioteka neće raditi, a Gradski bazen biće zatvoren na Vaskrs
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 29 povezanih