Povezane vesti
RZS: Do sada popisano više od 6.1 miliona građana Srbije
N1 Info 30.10.2022
Pomoćnica direktora Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Snežana Lakčević izjavila je da je do sada popisano više od 6.1 miliona građana Srbije, kao i "oko 3.3 miliona stanova i oko 2.3 miliona domaćinstava". „Ovim tempom mi ćemo popis… »
Popis se završava sutra, a evo šta da radite ako niste popisani
Moj Novi Sad 30.10.2022
Do subote popisano je oko 6,2 miliona građana, a iz Republičkog zavoda za statistiku (RZS) navode da očekuju da se popis završi u roku odnosno u ponedeljak, 31. oktobra. Ipak, poučeni iskustvom iz 2011. ne mogu isključiti da se popis za nekoliko… »
Sutra se završava popis stanovništva u Srbiji: Ovo je najviše zbunjivalo građane, a posebno se izdvaja jedno pitanje
Blic 30.10.2022
Rok za završetak popisa ističe sutra. Do sada je, prema podacima Zavoda za statistiku, popisano više od 90 odsto stanovništva. Da li će popisivači uspeti da prikupe sve informacije o građanima i na vreme završe posao i kada ćemo saznati rezultate… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 53 minutajoš 168 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 4 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih