Povezane vesti
Đoković: Teren je brži, nadam se da ću nastaviti niz
N1 Info 30.10.2022
Novak Đoković kaže da ga lepe uspomene vežu za turnir u Bersiju, kao i da će to probati da upotrebi u svoju korist i ove godine. Đoković je u Bersiju slavio šest puta dosad, najviše u istoriji. „Osećam se sjajno, imao sam mnogo uspeha na ovom… »
Novak spreman za odbranu titule: Srbin stigao u Pariz, njegova poruka treba da zabrine protivnike!
Hot sport 30.10.2022
Izgleda veoma fokusirano! Novak Đoković stigao je u Pariz gde će pokušati da odbrani i tako osvoji sedmu, rekordnu, titulu na Mastersu u tom gradu. Doduše, Nole je već rekorder i sa šest titula, a drži i mnoge rekorde vezane za ovaj turnir u… »
Đoković: Teren je brži, nadam se da ću nastaviti niz
Sport klub 30.10.2022
Novak Đoković kaže da ga lepe uspomene vežu za turnir u Bersiju, kao i da će to probati da upotrebi u svoju korist i ove godine. Đoković je u Bersiju slavio šest puta dosad, najviše u istoriji. „Osećam se sjajno, imao sam mnogo uspeha na ovom… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Potukli se u toku protesnog okupljanja: Obojica bila u alkoholisanom stanju, policija mi odredila zadržavanje
Blic pre 5 satijoš 4 povezane