Povezane vesti
Nemačka ministarka preti Iranu: Revolucionarna garda može biti proglašena terorističkom
Vesti online 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. – Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti… »
Berbok: Iranska Revolucionarna garda možda bude proglašena terorističkom
Insajder 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Nemačka i EU razmatraju da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom
Euronews 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još jedan… »
Vesti dana »
Los Anđeles u vatrenim "kleštima", kao da je "bačena atomska bomba" – porastao broj poginulih
RTS pre 40 minutajoš 17 povezanih
"Putin želi da se sastane sa mnom": Novoizabrani predsednik Amerike saopštio udarnu vest: "Dogovaramo se..."
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 10. do 12. januara)
Pressek pre 2 satajoš 14 povezanih
Novinarka htela da isprovocira Đokovića neprijatnim pitanjem: Evo kako je Novak odgovorio na sve to!
Hot sport pre 41 minutajoš 11 povezanih
Bogdanović postigao 17 poena protiv Finiksa, Jović upisao 11 poena u pobedi Majamija nad Jutom
Radio sto plus pre 2 satajoš 9 povezanih