Povezane vesti
Nemačka ministarka preti Iranu: Revolucionarna garda može biti proglašena terorističkom
Vesti online 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. – Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Iranska Revolucionarna garda možda bude proglašena terorističkom
Insajder 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Nemačka i EU razmatraju da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom
Euronews 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još jedan… »
Vesti dana »
Zelenski posle razgovora sa Vučićem: Odnos Srbije i Ukrajine treba da bude snažan, ima potencijala za razvoj
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
"To je bila prioritetna preporuka ODIHR": Završena treća sednica prolećnog zasedanja Skupštine: Usvojeni izborni zakoni (video)
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Novi protest u Gračanici: Građani pružili podršku uhapšenim srpskim direktorima
RTV pre 5 satijoš 33 povezane
Šteta: Đere umalo izbacio favorita - Srbinu prekinuta serija pobeda, stao u osmini finala Ženeve
Nova pre 46 minutajoš 29 povezanih