Povezane vesti
Nemačka ministarka preti Iranu: Revolucionarna garda može biti proglašena terorističkom
Vesti online 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. – Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Iranska Revolucionarna garda možda bude proglašena terorističkom
Insajder 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Nemačka i EU razmatraju da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom
Euronews 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još jedan… »
Vesti dana »
"Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima"
Nova pre 4 minutajoš 28 povezanih
"Srbiji nije potreban krnji REM koji će poslužiti da se ispune evropski indikatori"
Nova pre 1 satjoš 63 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 7. jul: Oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom do 32 stepena
Serbian News Media pre 54 minutajoš 34 povezane
Uhapšen M. Đ. u Šidu, pronađeno oko dva kilograma amfetamina
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane