Povezane vesti
Nemačka ministarka preti Iranu: Revolucionarna garda može biti proglašena terorističkom
Vesti online 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. – Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Iranska Revolucionarna garda možda bude proglašena terorističkom
Insajder 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Berbok: Nemačka i EU razmatraju da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom
Euronews 30.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. "Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još jedan… »
Vesti dana »

Dramatičan požar u crnoj gori Vatrena stihija zahvatila kuće, gori sve živo, isključen dalekovod
Dnevnik pre 3 minutajoš 37 povezanih

Tri najtoplija grada u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
Danas pre 1 satjoš 59 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih