Повезане вести
Немачка министарка прети Ирану: Револуционарна гарда може бити проглашена терористичком
Вести онлине 30.10.2022
Немачка и Европска унија разматрају да ли да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком организацијом, изјавила је данас немачка министарка иностраних послова Аналена Бербок. – Јасно сам ставила до знања прошле седмице… »
Бербок: Иранска Револуционарна гарда можда буде проглашена терористичком
Инсајдер 30.10.2022
Немачка и Европска унија разматрају да ли да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком организацијом, изјавила је данас немачка министарка иностраних послова Аналена Бербок. "Јасно сам ставила до знања прошле седмице… »
Бербок: Немачка и ЕУ разматрају да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком организацијом
Еуроневс 30.10.2022
Немачка и Европска унија разматрају да ли да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком организацијом, изјавила је немачка министарка иностраних послова Аналена Бербок. "Јасно сам ставила до знања прошле седмице да ћемо… »
Вести дана »
ВСТ одбио да усвоји оставке чланова Изборне комисије, морају да спроведу одлуку Уставног суда
НИН пре 42 минутајош 30 повезаних
Крвави дан! Мушкарац убио рођеног брата код голупца: Посвађали се, па почео да га млати до смрти: Хорор детаљи злочина
Курир пре 2 сатајош 29 повезаних
Вук Цвијић: Властима сметају полицајци који се боре против трговине дрогом
Бета пре 3 сатајош 22 повезане