Повезане вести
Петрић: "Битно да се нико није повредио пред Словацко"
Спортске.нет 30.10.2022
Тренер Партизана Гордан Петрић је испунио циљ вечерас. Освојио је три бода против нишког Радничког (4:0) у 17. колу Суперлиге Србије и успут одморио неколико кључних играча, дозиравши им минутажу пред меч одлуке у Лиги… »
Петрић нема замерки: Сви су испунили очекивања!
Хот спорт 30.10.2022
Партизан је на свом терену савладао Раднички из Ниша резултатом 4:0 и тако дошли до новог тријумфа у домаћем првенству. Након меча своје утиске је поделио и Гордан Петрић. „Задовољан сам утакмицом, врло је битно да се нико није… »
Петрић: Битно да се нико није повредио
Спортски журнал 30.10.2022
Некада и уморним играчима морамо да дамо шансу да би ушли у свежину као Натхо и Дијабате. Гордан Петрић, шеф стручног штаба Партизана, био је задовољан после убедљиве победе над Радничким (4:0): - Врло је битно да се нико није… »
Гордан Петрић: Умор је присутан, добро је да се нико није повредио
Еуроневс 30.10.2022
Фудбалери партизана победили су Раднички из Ниша 4:0, а после утакмице своје утиске за ТВ Арена спорт изнео је Гордан Петрић. "Задовољан сам утакмицом, врло је битно да се нико није повредио, имамо битну утакицу у четвртак"… »
Вести дана »
"Председник ће бити неко други" Вучић о изборима: "Када виде да је ђаво однео шалу, људи гласају како би иначе гласали"
Блиц пре 28 минутајош 20 повезаних
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Вашингтон стао уз Русију: Мења се име нуклеарке, међународне мере у фокусу
Вечерње новости пре 2 минутајош 23 повезане
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
Преврнуо се чамац са мигрантима на Сави код Славонског Брода, једна особа се удавила
РТС пре 2 минутајош 18 повезаних
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 2 сатајош 20 повезаних