Povezane vesti
Novaković o incidentu u Skupštini: Jovanov me u stilu mangupskog ponašanja pozvao da dođem, a kada sam došao nije se usudio ni…
Nova 30.10.2022
Poslanik i potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je večeras u "Utisku nedelje" da je tokom sednice Skupštine Srbije na kojoj je raspravljano o izboru nove Vlade Srbije "morao da primeni ulični bonton", kada je posle izlaganja šefa… »
Novaković o incidentu u Skupštini: Prava reakcija s merom
N1 Info 30.10.2022
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković rekao je da je tokom sednice Skupštine na kojoj je raspravljano o izboru nove Vlade Srbije "morao da primeni ulični bonton“, kada je posle izlaganja šefa poslaničke grupe Narodne stranke Miroslava Aleksića… »
Vesti dana »

„Turska sanja obnovu Otomanskog carstva“: Vučić reagovao na odluku Erdogana o naoružavanju Kosova
Nedeljnik pre 25 minutajoš 31 povezana

(BLOG) Rasprava u Skupštini: Bačulov ponovo tema, ministarka tvrdi - legalizacijom se niko ne abolira
N1 Info pre 9 minutajoš 52 povezane

Politika SAD u regionu zasad bez ambasadora: Zašto je povučena nominacija Marka Brnovića?
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane

Ovako je Šotra govorio o knjizi "Mojih 500 glumaca": Neki me đavo gurao među njih
B92 pre 2 satajoš 26 povezanih