Повезане вести

Петрић: Битно је да нема повређених пред Словацко

Н1 Инфо 31.10.2022
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић после победе (4:0) над Радничким рекао је да је доброг резултата још битније што се ниједан играч није повредио пред утакмицу Лиге конференције са Словацком, која се игра у четвртак… »

Спорт клуб 31.10.2022
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић после победе (4:0) над Радничким рекао је да је доброг резултата још битније што се ниједан играч није повредио пред утакмицу Лиге конференције са Словацком, која се игра у четвртак… »
Добро је да се нико није повредио: Петрић задовољан победом - "Некада треба пробити тај умор"

Добро је да се нико није повредио: Петрић задовољан победом - "Некада треба пробити тај умор"

Вечерње новости 30.10.2022
ФУДБАЛЕРИ Партизана надиграли су Раднички из Ниша у Хумској, славио је домаћи тим 4:0, након меча утиске је изнео тренер гостијуз Ненад Лалатовић. ФОТО: ФК Партизан Гордан Петрић, задовољан је издањем свог тима. - Задовољан… »
Лалатовић открио да му прети суспензија: Морао сам да будем миран, ово није тим који сам уигравао

Лалатовић открио да му прети суспензија: Морао сам да будем миран, ово није тим који сам уигравао

Вечерње новости 30.10.2022
ФУДБАЛЕРИ Партизана надиграли су Раднички из Ниша у Хумској, славио је домаћи тим 4:0, након меча утиске је изнео тренер гостијуз Ненад Лалатовић. ФОТО: М. Вукадиновић Тренер Нишлија поручио је да нема шта да замери играчима. -… »

Вести дана »