Povezane vesti
Iz vode su me vadili motkom, bilo je kao u titaniku: Srpska pevačica umalo nastradala na nastupu - Počeli smo da tonemo
Mondo 31.10.2022
Ćana se prisetila najtežeg trenutka na jednom od svojih nastupa, kada je potonuo splav na kojem je pevala. Ćana se prisetila najtežeg trenutka na jednom od svojih nastupa, kada je potonuo splav na kojem je pevala. Pevačica Stanojka Mitrović, poznatija… »
"Troje ljudi je poginulo na mom nastupu" Pevačica otvoreno progovorila o tragediji: "Mene je jedan mladić motkom izvadio iz…
Blic 30.10.2022
Stanojka Mitrović Ćana otvorila je dušu i ispričala detalje iz života koji dosad nisu poznati javnosti. Pevačica se prisetila nastupa na jednom splavu, kada je život izgubilo troje ljudi. - S narodom sam upala u vodu kada se potopio splav. Ljudi su lepo… »
Vesti dana »
Stiže 13. penzija: Evo ko ima pravo na pomoć od 35.000 dinara i kakva su pravila
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 32 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 54 minutajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Predsednik Paragvaja proglasio državni praznik nakon plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva
Radio 021 pre 9 minutajoš 84 povezane