Povezane vesti
Iz vode su me vadili motkom, bilo je kao u titaniku: Srpska pevačica umalo nastradala na nastupu - Počeli smo da tonemo
Mondo 31.10.2022
Ćana se prisetila najtežeg trenutka na jednom od svojih nastupa, kada je potonuo splav na kojem je pevala. Ćana se prisetila najtežeg trenutka na jednom od svojih nastupa, kada je potonuo splav na kojem je pevala. Pevačica Stanojka Mitrović… »
"Troje ljudi je poginulo na mom nastupu" Pevačica otvoreno progovorila o tragediji: "Mene je jedan mladić motkom izvadio iz…
Blic 30.10.2022
Stanojka Mitrović Ćana otvorila je dušu i ispričala detalje iz života koji dosad nisu poznati javnosti. Pevačica se prisetila nastupa na jednom splavu, kada je život izgubilo troje ljudi. - S narodom sam upala u vodu kada se potopio splav. Ljudi su… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 21 minutajoš 33 povezane
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 3 satajoš 4 povezane