Povezane vesti
Iz vode su me vadili motkom, bilo je kao u titaniku: Srpska pevačica umalo nastradala na nastupu - Počeli smo da tonemo
Mondo 31.10.2022
Ćana se prisetila najtežeg trenutka na jednom od svojih nastupa, kada je potonuo splav na kojem je pevala. Ćana se prisetila najtežeg trenutka na jednom od svojih nastupa, kada je potonuo splav na kojem je pevala. Pevačica Stanojka Mitrović, poznatija… »
"Troje ljudi je poginulo na mom nastupu" Pevačica otvoreno progovorila o tragediji: "Mene je jedan mladić motkom izvadio iz…
Blic 30.10.2022
Stanojka Mitrović Ćana otvorila je dušu i ispričala detalje iz života koji dosad nisu poznati javnosti. Pevačica se prisetila nastupa na jednom splavu, kada je život izgubilo troje ljudi. - S narodom sam upala u vodu kada se potopio splav. Ljudi su lepo… »
Vesti dana »
EPS produžio rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Stav.life pre 19 minutajoš 25 povezanih
Poznato kad Novak kreće u napad na 11. trofej Australijan opena
Vesti online pre 30 minutajoš 28 povezanih
VIDEO Ekološka katastrofa kod Užica: Izlila se otpadna voda iz deponije Duboko, aktivisti pitaju – „Zašto deset sati niko nije sanirao kvar?“
Nova pre 20 minutajoš 16 povezanih
Beograd i Novi Sad na udaru opasne pojave Dobro se pripremite, narednih 5 dana biće mnogo hladnije nego što izgleda: RHMZ objavio zašto
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Biti ili ne biti za rukometaše Srbije, pobedi Nemce ili se pakuj!
Sportske.net pre 44 minutajoš 18 povezanih