Povezane vesti
Nemački kancelar: EU razmatra nove sankcije Iranu
Danas 31.10.2022
Evropska unija (EU) razmatra nove sankcije Iranu zbog gušenja tamošnjeg protestnog pokreta, izjavio je danas nemački kancelar Olaf Šolc (Scholz). „Potreslo me je što su izgubili život ljudi koji mirno demonstriraju u Iranu. Osudjujemo nesrazmerno nasilje… »
EU razmatra nove sankcije Iranu zbog gušenja protesta
N1 Info 31.10.2022
Evropska unija (EU) razmatra nove sankcije Iranu zbog gušenja tamošnjeg protestnog pokreta, izjavio je nemački kancelar Olaf Šolc. „Potreslo me je što su izgubili život ljudi koji mirno demonstriraju u Iranu. Osuđujemo nesrazmerno nasilje snaga… »
Baerbock: Iranska Revolucionarna garda možda bude proglašena terorističkom
Al Jazeera 31.10.2022
Zapad kritikuje službeni Teheran zbog gušenja protesta potaknuti šmrću 22-godišnje Mahse Amini u pritvoru moralne policije. Njemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je… »
Berbok: Nemačka i EU razmišljaju da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom
Blic 31.10.2022
Nemačka i Evropska unija razmatraju da li da proglase iransku Revolucionarnu gardu terorističkom organizacijom, izjavila je danas nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok. - Jasno sam stavila do znanja prošle sedmice da ćemo pokrenuti još… »
Vesti dana »
Masakr na aerodromu u Rijadu, ima mnogo mrtvih i ranjenih! Hitno se oglasio Tramp: "Možda se uključimo, reagujemo brzo"
Blic pre 45 minutajoš 17 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Zelenski je mogao mnogo puta da okonča rat, odlučio je da to ne uradi
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 10 minutajoš 6 povezanih
Tramp uzvraća udarac medijima: Pokrenuta istraga protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a!
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih