Повезане вести
Немачки канцелар: ЕУ разматра нове санкције Ирану
Данас 31.10.2022
Европска унија (ЕУ) разматра нове санкције Ирану због гушења тамошњег протестног покрета, изјавио је данас немачки канцелар Олаф Шолц (Сцхолз). „Потресло ме је што су изгубили живот људи који мирно демонстрирају у Ирану… »
ЕУ разматра нове санкције Ирану због гушења протеста
Н1 Инфо 31.10.2022
Европска унија (ЕУ) разматра нове санкције Ирану због гушења тамошњег протестног покрета, изјавио је немачки канцелар Олаф Шолц. „Потресло ме је што су изгубили живот људи који мирно демонстрирају у Ирану. Осуђујемо… »
Баербоцк: Иранска Револуционарна гарда можда буде проглашена терористичком
Ал Јазеера 31.10.2022
Запад критикује службени Техеран због гушења протеста потакнути шмрћу 22-годишње Махсе Амини у притвору моралне полиције. Њемачка и Европска унија разматрају да ли да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком… »
Бербок: Немачка и ЕУ размишљају да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком организацијом
Блиц 31.10.2022
Немачка и Европска унија разматрају да ли да прогласе иранску Револуционарну гарду терористичком организацијом, изјавила је данас немачка министарка иностраних послова Аналена Бербок. - Јасно сам ставила до знања прошле седмице… »
Вести дана »
Испао један од фаворита: Драма у Шимановцима, врисак одјекује имањем: "Идемо"
Блиц пре 42 минутајош 6 повезаних
ФИНАЛЕ ЕЛИТЕ 9 УЖИВО: Маја Маринковић заузела 10. место! Суочила се са Асминовим родитељима и ТРАЖИЛА ОПРОШТАЈ, Таки ван себе: „Дурџићи су полусвет, а Мевлида је ретардирана!“
Свет & Скандал пре 16 минутајош 7 повезаних
„Два месеца након порођаја имала је интимне односе са овим човеком“ Терза брутално о Милици и њеној прошлости: Сликао је мој другар како… (видео)
Курир пре 1 сатјош 5 повезаних
Шпанска Марка: Два милиона људи у Мадриду на дочеку нових светских шампиона
Данас пре 3 сатајош 3 повезане