Povezane vesti
Danas je poslednji dan za prijavu na "Moju prvu platu"
Kamatica 31.10.2022
Prijavljivanje se može obaviti preko sajta Nacionalne službe za zapošljavanje i portala mojaprvaplata.gov.rs. U trećoj fazi programa, koja počinje sutra, 1. novembra, povezuju se poslodavci i nezaposleni, pri čemu će u prvoj polovini meseca kandidate… »
Za program “Moja prva plata” prijavilo se 60 Majdanpečana
Danas 31.10.2022
Sa poslednjim danom oktobra ističe rok za prijavu nezaposlenih mlađih od 30 godina bez radnog iskustva, koji su zainteresovani za uključivanje u program „Moja prva plata“. Poslodavci iz majdanpečke opštine oglasili 32 pozicije i četrdesetak radnih mesta… »
Danas ističe rok za prijavu za program "Moja prva plata"
Euronews 31.10.2022
Nezaposleni mlađi od 30 godina, koji su zainteresovani za uključivanje u program "Moja prva plata", mogu još danas da se prijave na neko od radnih mesta koje su poslodavci oglasili u prvoj fazi programa. Prijavljivanje se može obaviti preko sajta… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Novi magazin pre 45 minutajoš 10 povezanih

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 6 minutajoš 16 povezanih

Svi čekali da Tramp i Putin izađu sa sastanka, a njegova slika obišla je svet: Američki telohranitelj pao u nesvest na Aljasci (video)
Kurir pre 15 minutajoš 62 povezane

Danas prvi sastanak pregovaračkog tima za minimalac za 2026. godinu
NIN pre 30 minutajoš 19 povezanih