Povezane vesti
Rana na duši koja ne zarasta, Gocu Tržan silovao najbolji prijatelj: Verovala sam mu, želim samo da zaboravim taj pakao
Svet & Skandal 31.10.2022
Goca Tržan silovanje nikad nije želela da spominje sve do sada Često najglasnija u borbi za ženska prava, uvek na strani lepšeg pola, Goca Tržan odaje utisak neustrašive žene. Međutim, oni najjači imaju rane koje ih najviše bole a o kojima gotovo nikad… »
"Najbolji prijatelj je pokušao da me siluje"! Potresna ispovest Goce Tržan: Verovala sam mu! Evo zašto je sve vreme ćutala
Kurir 31.10.2022
Pevačica Goca Tržan progovorila je o traumi iz rane mladosti kada je njeno poverenje zloupotrebio njen najboji prijatelj i pokušao da je sek*ualno napastvuje. Pevačica je imala samo 18 godina kada je bila napastvovana, ali je uspela da se odbrani. - Moj… »
Vesti dana »

Burno u Novom Pazaru: Načelnik policije pogođen u glavu: Studenti tokom noći izbačeni iz objekta (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 57 povezanih

Incidenti ispred DUNP-a: Načelnik policije u Novom Pazaru pogođen flašom u glavu
Insajder pre 39 minutajoš 25 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane

SRCE: Posle brutalnog upada na DUNP Brnabić proglasila maskirane batinaše za „nadležnu instituciju“
Glas Šumadije pre 59 minutajoš 24 povezane