Povezane vesti
Rana na duši koja ne zarasta, Gocu Tržan silovao najbolji prijatelj: Verovala sam mu, želim samo da zaboravim taj pakao
Svet & Skandal 31.10.2022
Goca Tržan silovanje nikad nije želela da spominje sve do sada Često najglasnija u borbi za ženska prava, uvek na strani lepšeg pola, Goca Tržan odaje utisak neustrašive žene. Međutim, oni najjači imaju rane koje ih najviše bole a o kojima gotovo nikad… »
"Najbolji prijatelj je pokušao da me siluje"! Potresna ispovest Goce Tržan: Verovala sam mu! Evo zašto je sve vreme ćutala
Kurir 31.10.2022
Pevačica Goca Tržan progovorila je o traumi iz rane mladosti kada je njeno poverenje zloupotrebio njen najboji prijatelj i pokušao da je sek*ualno napastvuje. Pevačica je imala samo 18 godina kada je bila napastvovana, ali je uspela da se odbrani. - Moj… »
Vesti dana »
Mađar: Nećemo učestvovati u kreditu za Ukrajinu, isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
Tramp preti da će potopiti iranske brodove koji se približe blokadi Ormuza
N1 Info pre 4 minutajoš 93 povezane
Mađar nakon ubedljive pobede optužio Orbanove ljude: "Upravo uništavaju osetljiva dokumenta, ali neće im proći"
NIN pre 39 minutajoš 200 povezanih
"Seckaju ih": U nedelju se šuškalo da je Sijarto pobegao, danas Mađar tvrdi da je sve vreme tu i da uništava važna dokumenta
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Poznato stanje devojke koja je povređena u nesreći kod Aleksinca: Lekari joj se bore za život
Telegraf pre 5 satijoš 28 povezanih