Povezane vesti
"Gledao sam ljude kako snimaju dok su moji drugari umirali" Jeziva ispovest preživelog svedoka iz Seula, bilo je strašno
Mondo 31.10.2022
Svedok nesreće u Seulu opisao je užas koji je gledao svojim očima! Svedok nesreće u Seulu opisao je užas koji je gledao svojim očima! Mnogi koji su preživeli stampedo u Južnoj Koreji su podelili svoje izveštaje o tragediji na društvenim mrežama. Među… »
Svedok nesreće u Seulu: Snimali su i smejali se dok su moji prijatelji umirali
Danas 31.10.2022
Mnogi preživeli su podelili svoje iskustvo o tragediji na društvenim mrežama. Među njima je i Nathan Taverniti iz Sidneja u Australiji. Ispričao je kako je gledao svog prijatelja kako umire pred njim dok je dozivao pomoć. Do njenog 24. rođendana ostalo… »
Vesti dana »
Vučić: Molim državne organe Srbije da više ne zabranjuju ulazak u zemlju državljanima Crne Gore
Beta pre 45 minutajoš 35 povezanih
"Vučić je lider koji drži do svoje reči" Glišić o učešću predsednika Srbije na samitu u Tivtu: "Neću da komentarišem Crnu Goru jer bih upotrebio teške reči" (video)
Blic pre 35 minutajoš 40 povezanih
Šmit: Narednih dana nastavljaju se razgovori o mom nasledniku, opšti konsenzus o važnosti OHR u BiH
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Đedović: Gasprom potvrdio da će produžiti snabdevanje Srbije gasom za još tri meseca
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih