Повезане вести
Из Меге поручују: Навијамо и надамо се трофеју црно-белих!
Хот спорт 31.10.2022
Некадашњи капитен црно-белих, а сада члан Меге, Драган Милосављевић, након меча против свог некадашњег тима говорио је о свом тренутном статусу, и о томе шта му је циљ у садашњем клубу. „Ту сам на отвореном уговору док не… »
Милосављевић: Навијамо и надамо се трофеју Партизана
Спорт клуб 31.10.2022
Драган Милосављевић је изјавио да у Меги чека адекватну понуду за инострани ангажман, али је истакао да се труди да својим искуством колико год може помогне младим играчима тог клуба. „Ту сам на отвореном уговору док не надјем… »
‘У Меги сам на отвореном уговору, чекам да се појави нешто лепо’: Гаги Милосављевић жели у иностранство!
Хот спорт 31.10.2022
Бруси форму како би ‘упецао’ неки јачи уговор. Драган Гаги Милосављевић се вратио у екипу Меге и ту тренутно тренира и игра, тј. спрема се за одлазак у иностранство. Он је претходних година био суочаван са морем повреда које су… »
Милосављевић: У Меги чекам неку лепу понуду, надам се да ће Партизан узети трофеј
Спортски журнал 31.10.2022
Мега је синоћ доживела и пети пораз на почетку нове сезоне у АБА лиги пошто је у гостима изгубила од Партизана 86:76. Српски кошаркаш Драган Милосављевић изјавио је да је у Меги чека адекватну понуду за инострани ангажман, али… »
Вести дана »

Огласио се МУП о хапшењу насилника из Обреновца: Пре месец дана долазио у кућу жртве и претио јој
Нова пре 2 сатајош 30 повезаних

ЕУ планира да забрани руски гас до 2026. године - где је у тој једначини Србија
Блоомберг Адриа пре 17 минутајош 42 повезане

Пожар у највећој рафинерији нафте у Мађарској: Могуће последице по снабдевање Србије
Недељник пре 2 сатајош 37 повезаних

Атентатор на словачког премијера Фица осуђен на 21 годину затвора
BBC News пре 2 сатајош 28 повезаних