Povezane vesti
"Majko, Mačak me je silovao, sve mi je radio" Apelacioni sud potvrdio presudu pedofilu iz Bogatića, evo koliko će robijati
Kurir 31.10.2022
Silovatelju iz Bogatića Aleksandru I. (39), zvanom Mačak, Apelacionu sud u Novom Sadu u petak je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu kojom je osuđen na 12 godina zbog obljube devojčice (13) koja već više od godinu dana pokušava da nastavi… »
"Majko, Mačak je dobio 12 godina, a ja nikad neću zaboraviti njegovo silovanje": Potvrđena presuda pedofilu
Telegraf 31.10.2022
Aleksandar I. se žalio na presudu koja mu je izrečena u junu ove godine, a roditelji devojčice koju je napastvovao priznaju da su od tada strahovali da će mu kazna biti smanjena. Apelacionu sud u Novom Sadu u petak je potvrdio prvostepenu presudu Višeg… »
Vesti dana »

Uživo ove zemlje su sledeće na udaru cunamija! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, registrovani talasi od 15 metara: Proglašeno vanredno stanje, eruptirao vulkan, nukearka evakuisana (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 197 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 27 povezanih

Večeras novi protest u Kraljevu, prostorije SNS ograđene „zbog radova“
Glas Šumadije pre 3 satajoš 21 povezana

Jadranski naftovod JANAF dobio dozvolu da nastavi isporuku nafte NIS-u
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih