Povezane vesti
Alijev i Pašinjan se složili da ne koriste silu
RTV 31.10.2022
SOČI - Lideri Jermenije i Azerbejdžana složili su se danas da ne koriste silu i da se drže ranijih sporazuma koji su imali za cilj da se okončaju borbe između dva bivša sovjetska suseda. Sastanku predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva i… »
Putin: Podržavamo dijalog o Nagorno-Karabahu
Insajder 31.10.2022
Predsednik Rusije, Vladimir Putin, rekao je danas da se nada da će trilateralni sastanak sa liderima Jermenije i Azerbejdžana rezultirati potencijalnim rešenjem za Nagorno-Karabah. „Znam da imate političku volju za to, i mi to na svaki mogući… »
Putin: Podržavamo dijalog o Nagorno-Karabahu
Euronews 31.10.2022
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da se nada da će trilateralni sastanak sa liderima Jermenije i Azerbejdžana rezultirati potencijalnim rešenjem za Nagorno-Karabah. "Znam da imate političku volju za to i mi to na svaki mogući način… »
Vesti dana »
Eksplozija na kanalu Ibar-Lepenac u opštini Zubin Potok, ugroženo vodosnabdevanje
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih
Pešić uzeo igrače Zvezdi i Partizanu, pa ih vratio još bolje: Orlovi su nosili večite do pobeda u Evroligi!
Mondo pre 31 minutajoš 20 povezanih
„Mog sina Danila isterali iz gimnazije na ulicu da navodno oda počast poginulima u nesreći u Novom Sadu“
Vreme pre 25 minutajoš 12 povezanih