Повезане вести

Ово је српски ханибал лектор: Рамбо ножем измасакрирао бившу девојку и њеног комшију, а онда цимеру у затвору урадио ово

Ово је српски ханибал лектор: Рамбо ножем измасакрирао бившу девојку и њеног комшију, а онда цимеру у затвору урадио ово

Курир 31.10.2022
Марко Јовановић из Ниша, на данашњи дан пре тачно 12 година, ножем је из пуке љубоморе убио своју бившу девојку Данијелу Јовановић и њеног комшију Александра Китановића у стану број 3 зграде у Улици Мајаковског 91 у нишком… »
У затвору сазнао да је изгубио оца: Сведочио син на смрт пребијеног хармоникаша, а осумњичени тврди да се у кафани ово десило…

У затвору сазнао да је изгубио оца: Сведочио син на смрт пребијеног хармоникаша, а осумњичени тврди да се у кафани ово десило…

Курир 31.10.2022
Марјан Асановић, син Ферата Асановића (68) који је брутално претучен 3. маја ове године због чега је дан касније преминуо у нишком УКЦ на Вишем суду у Нишу рекао да је за смрт оца сазнао у затвору. За очеву смрт сам сазнао од… »
"На сахрани сам видео само поломљену хармонику": Син убијеног музичара доведен из притвора да сведочи, суд наложио полицији…

"На сахрани сам видео само поломљену хармонику": Син убијеног музичара доведен из притвора да сведочи, суд наложио полицији…

Блиц 31.10.2022
“Нисам очевидац догађаја, када ми је отац убијен био сам у притвору. Надзорник ме је обавестио о томе шта се десило. Дозволили су ми да присуствујем сахрани. Видео сам само да је хармоника мог оца скроз поломљена”. Овм речима… »
"Очева сломљена хармоника стајала је на његовом гробу": Потресно сведочење сина убијеног Нишлије

"Очева сломљена хармоника стајала је на његовом гробу": Потресно сведочење сина убијеног Нишлије

Телеграф 31.10.2022
Син се придружио кривичном гоњењу и истакао имовинскоправни захтев, што су такође посредством свог пуномоћника учинили и његов полубрат Драган те Фератова сестра Зумбула Асановић. "За очеву смрт сам сазнао од надзорника у… »

Вести дана »