Повезане вести

Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и једне медијске куће у Лондону

Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и једне медијске куће у Лондону

Нови магазин 31.10.2022
Чланови еколошке групе "Јуст Стоп Оил" испрскали су данас наранџастом фарбом фасаде зграда британског Министарства унутрашњих послова, Обавештајне службе (МИ5), Банке Енглеске и лондонско седиште америчке медијске групе Њуз… »
Нови удар демостраната у Лондону: Зграде МИ5 и Банке Енглеске обојене наранџасто! (видео, фото)

Нови удар демостраната у Лондону: Зграде МИ5 и Банке Енглеске обојене наранџасто! (видео, фото)

Курир 31.10.2022
Климатски демостранти из групе 'Јуст Стоп Оил' попрскали су боју на неколико великих зграда у централном Лондону, од којих све "представљају стубове" који подржавају индустрију фосилних горива, наводи група. Седиште британске… »

Инсајдер 31.10.2022
Чланови еколошке групе "Јуст Стоп Оил" испрскали су данас наранџастом фарбом фасаде зграда британског Министарства унутрашњих послова, Обавештајне службе (МИ5), Банке Енглеске и лондонско седиште америчке медијске групе Њуз… »
Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и медијску кућу у Лондону

Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и медијску кућу у Лондону

Н1 Инфо 31.10.2022
Чланови еколошке групе "Јуст Стоп Оил" испрскали су наранџастом фарбом фасаде зграда британског Министарства унутрашњих послова, Обавештајне службе (МИ5), Банке Енглеске и лондонско седиште америчке медијске групе Њуз Корп… »

Вести дана »