Повезане вести
Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и једне медијске куће у Лондону
Нови магазин 31.10.2022
Чланови еколошке групе "Јуст Стоп Оил" испрскали су данас наранџастом фарбом фасаде зграда британског Министарства унутрашњих послова, Обавештајне службе (МИ5), Банке Енглеске и лондонско седиште америчке медијске групе Њуз… »
Нови удар демостраната у Лондону: Зграде МИ5 и Банке Енглеске обојене наранџасто! (видео, фото)
Курир 31.10.2022
Климатски демостранти из групе 'Јуст Стоп Оил' попрскали су боју на неколико великих зграда у централном Лондону, од којих све "представљају стубове" који подржавају индустрију фосилних горива, наводи група. Седиште британске… »
Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и једне медијске куће у Лондону
Инсајдер 31.10.2022
Чланови еколошке групе "Јуст Стоп Оил" испрскали су данас наранџастом фарбом фасаде зграда британског Министарства унутрашњих послова, Обавештајне службе (МИ5), Банке Енглеске и лондонско седиште америчке медијске групе Њуз… »
Еколошки активисти испрскали фарбом државне зграде и медијску кућу у Лондону
Н1 Инфо 31.10.2022
Чланови еколошке групе "Јуст Стоп Оил" испрскали су наранџастом фарбом фасаде зграда британског Министарства унутрашњих послова, Обавештајне службе (МИ5), Банке Енглеске и лондонско седиште америчке медијске групе Њуз Корп… »
Вести дана »
Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Мој Нови Сад пре 3 минутајош 22 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 2 сатајош 9 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 3 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 29 минутајош 25 повезаних