Повезане вести
Зезали је Због дебљине, сада је бомба: Сања харала као Ураганка, сад је зову краљицом ромских свадби - све открила!
Мондо 31.10.2022
Сања Вучић о вршњачком насиљу, наступу са Ксенијом и Иваном, али и ромским свадбама на којима узима највећи бакшиш. Сања Вучић о вршњачком насиљу, наступу са Ксенијом и Иваном, али и ромским свадбама на којима узима највећи… »
"Маштала сам да ми шабан пева на свадби" Бивша Ураганка развезала језик о каријери, Ивани и Ксенији, злостављању и бакшишу…
Курир 31.10.2022
Певачица Сања Вучић открила је своје пословне планове, али се дотакла и приватног живота, те вршњачког насиља које је трпела. У основној школи си била жртва злостављања. Због чега? - Због дебљине. Деца су ме зезала јер сам… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 11 минутајош 43 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Помоћ грађанима за пријављивање имовине у пошти и месним заједницама
РТК пре 2 сатајош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 21 минутајош 43 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане