Povezane vesti
Eva Ras osula paljbu prema ruški i njenom dečku: Ja neću da izigravam mlađu osobu nego što jesam, mi žene imamo rok…
Kurir 31.10.2022
Voditeljka Ruška Jakić, opisala je kakav je njen, podosta mlađi, dečka i da najviše voli kada vode ljubav između dva putovanja. - Dopada mi se sve na tebi, oči boje mode, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muzika koju… »
"Najviše volim kada vodimo ljubav između dva putovanja" Ruška Jakić (79) o mlađem dečku: "Dopada mi se sve na njemu"
Blic 30.10.2022
Voditeljka Ruška Jakić (79) je jednom prilikom u emisiji „Magazin In“ otkrila da ima mlađeg partnera sa kojim je opčinjena. - Moju energiju ne može retko ko da prati. Je l’ treba neko sa štapom u ruci da me vodi?Opisaću ti frajera koji… »
Vesti dana »

VIDEO: Najmanje 50 mrtvih u požaru u diskoteci u Severnoj Makedoniji, uhapšeni organizatori koncerta
Radio 021 pre 16 minutajoš 42 povezane

Šta je zvučni top, a šta antidron puška? Vučić demantovao tvrdnje da je pripadnik "kobri" nosio nedozvoljeno oružje
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih

(Foto) pionirski park i skupština jutro posle protesta: Ulice prohodne, traktori urnisani, policija i dalje obezbeđuje park
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, policija nije upotrebila zvučni top
Euronews pre 40 minutajoš 4 povezane

Direkor policijje Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
Danas pre 28 minutajoš 4 povezane