Povezane vesti
Preživeo leukemiju, ali najveći strah mu je Putin: Ko je Oleg Tinkov, milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva
Nova 01.11.2022
Milijarder Oleg Tinkov, osnivač onlajn banke Tinkof, odrekao se nedavno ruskog državljanstva zbog sukoba u Ukrajini, koji je žestoko kritikovao. Tinkov je ranije isticao da fašistički režim Vladimira Putina vodi rat sa "mirnim susedom". Kao jedan od… »
„Mrzim Putinovu Rusiju, ali volim sve Ruse, koji su protiv ludog rata!“: Oligarh Tinkov se odrekao ruskog državljanstva
Danas 01.11.2022
Oleg Tinkov, milijarder, bankar i preduzetnik, odrekao se ruskog državljanstva zbog rata u Ukrajini, koji je prethodno kritikovao. „Doneo sam odluku da se odreknem svog ruskog državljanstva. Ne mogu i ne želim da se dovodim u vezu sa fašističkom… »
Tajkun Oleg Tinkov objavio da se odrekao ruskog državljanstva
Slobodna Evropa 01.11.2022
Milijarder Oleg Tinkov, osnivač online banke Tinkof, izjavio je u ponedjeljak, 31. oktobra, da se odrekao ruskog državljanstva zbog sukoba u Ukrajini, koji je do sada žestoko kritikovao. "Donio sam odluku da se odreknem ruskog državljanstva. Ne mogu i… »
Oleg Tinkov – ruski milijarder koji se odrekao državljanstva zbog sukoba u Ukrajini
Danas 31.10.2022
Milijarder Oleg Tinkov, osnivač onlajn banke Tinkof, izjavio je danas da se odrekao ruskog državljanstva zbog sukoba u Ukrajini, koji je žestoko kritikovao. „Doneo sam odluku da se odreknem ruskog državljanstva. Ne mogu i ne želim da budem povezan… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana