Повезане вести

Преживео леукемију, али највећи страх му је Путин: Ко је Олег Тинков, милијардер који се одрекао руског држављанства

Преживео леукемију, али највећи страх му је Путин: Ко је Олег Тинков, милијардер који се одрекао руског држављанства

Нова 01.11.2022
Милијардер Олег Тинков, оснивач онлајн банке Тинкоф, одрекао се недавно руског држављанства због сукоба у Украјини, који је жестоко критиковао. Тинков је раније истицао да фашистички режим Владимира Путина води рат са "мирним… »
„Мрзим Путинову Русију, али волим све Русе, који су против лудог рата!“: Олигарх Тинков се одрекао руског држављанства

„Мрзим Путинову Русију, али волим све Русе, који су против лудог рата!“: Олигарх Тинков се одрекао руског држављанства

Данас 01.11.2022
Олег Тинков, милијардер, банкар и предузетник, одрекао се руског држављанства због рата у Украјини, који је претходно критиковао. „Донео сам одлуку да се одрекнем свог руског држављанства. Не могу и не желим да се доводим у… »
Тајкун Олег Тинков објавио да се одрекао руског држављанства

Тајкун Олег Тинков објавио да се одрекао руског држављанства

Слободна Европа 01.11.2022
Милијардер Олег Тинков, оснивач онлине банке Тинкоф, изјавио је у понедјељак, 31. октобра, да се одрекао руског држављанства због сукоба у Украјини, који је до сада жестоко критиковао. "Донио сам одлуку да се одрекнем руског… »
Олег Тинков – руски милијардер који се одрекао држављанства због сукоба у Украјини

Олег Тинков – руски милијардер који се одрекао држављанства због сукоба у Украјини

Данас 31.10.2022
Милијардер Олег Тинков, оснивач онлајн банке Тинкоф, изјавио је данас да се одрекао руског држављанства због сукоба у Украјини, који је жестоко критиковао. „Донео сам одлуку да се одрекнем руског држављанства. Не могу и не… »

Вести дана »