Povezane vesti

Preživeo leukemiju, ali najveći strah mu je Putin: Ko je Oleg Tinkov, milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva

Preživeo leukemiju, ali najveći strah mu je Putin: Ko je Oleg Tinkov, milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva

Nova 01.11.2022
Milijarder Oleg Tinkov, osnivač onlajn banke Tinkof, odrekao se nedavno ruskog državljanstva zbog sukoba u Ukrajini, koji je žestoko kritikovao. Tinkov je ranije isticao da fašistički režim Vladimira Putina vodi rat sa "mirnim susedom". Kao jedan od… »
„Mrzim Putinovu Rusiju, ali volim sve Ruse, koji su protiv ludog rata!“: Oligarh Tinkov se odrekao ruskog državljanstva

„Mrzim Putinovu Rusiju, ali volim sve Ruse, koji su protiv ludog rata!“: Oligarh Tinkov se odrekao ruskog državljanstva

Danas 01.11.2022
Oleg Tinkov, milijarder, bankar i preduzetnik, odrekao se ruskog državljanstva zbog rata u Ukrajini, koji je prethodno kritikovao. „Doneo sam odluku da se odreknem svog ruskog državljanstva. Ne mogu i ne želim da se dovodim u vezu sa fašističkom zemljom… »
Tajkun Oleg Tinkov objavio da se odrekao ruskog državljanstva

Tajkun Oleg Tinkov objavio da se odrekao ruskog državljanstva

Slobodna Evropa 01.11.2022
Milijarder Oleg Tinkov, osnivač online banke Tinkof, izjavio je u ponedjeljak, 31. oktobra, da se odrekao ruskog državljanstva zbog sukoba u Ukrajini, koji je do sada žestoko kritikovao. "Donio sam odluku da se odreknem ruskog državljanstva. Ne mogu i ne… »
Oleg Tinkov – ruski milijarder koji se odrekao državljanstva zbog sukoba u Ukrajini

Oleg Tinkov – ruski milijarder koji se odrekao državljanstva zbog sukoba u Ukrajini

Danas 31.10.2022
Milijarder Oleg Tinkov, osnivač onlajn banke Tinkof, izjavio je danas da se odrekao ruskog državljanstva zbog sukoba u Ukrajini, koji je žestoko kritikovao. „Doneo sam odluku da se odreknem ruskog državljanstva. Ne mogu i ne želim da budem povezan sa… »

Vesti dana »

Macut položio venac na mestu gde je ubijen Đinđić

Macut položio venac na mestu gde je ubijen Đinđić

Insajder pre 40 minutajoš 42 povezane
Naftni tankeri napadnuti kod Iraka

Naftni tankeri napadnuti kod Iraka

Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 24 povezane
Sunčano i toplo, temperatura do 20 stepeni

Sunčano i toplo, temperatura do 20 stepeni

Stav.life pre 1 satjoš 22 povezane