Повезане вести
Пензије од данас увећане за девет одсто - исплата у децембру
РТС 01.11.2022
За око 1.700.000 пензионера у Србији пензије су од данас веће за девет одсто, а исплата ће бити у децембру. То је прво, од два повећања пензија у новембру и јануару, која ће укупно износити 20,8 одсто. Председник Србије… »
Новембарска пензија већа за: 2.800 динара Следе две повишице за најстарије, примања иду 20 одсто у плус, а ми вам доносимо…
Блиц 01.11.2022
Најстарији грађани Србије, свих 1,7 милиона, добиће увећану новембарску пензију за 9 одсто. Повишицу ће добити већ у првим данима децембра кад се и исплаћује новембарска пензија. Садашња просечна пензија од 30.960 динара… »
Од данас пензије веће за девет одсто - прва увећана исплата у децембру
Еуроневс 01.11.2022
Свим пензионерима у Србији ће од данас бити увећане пензије за девет одсто, што ће бити исплаћено у децембру. Како је раније најављено, то је прво повећање пензија од два повећања у новембру и јануару, која ће укупно износити… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана