Povezane vesti
„Tukao me svakog dana i zaključavao“: Proslavila se kao devojčica u hit filmu, a sada je progovorila o zlostavljanju koje…
Nova 01.11.2022
Evo i kako danas izgleda. Glumica Ebigejl Breslin proslavila se kao devojčica glavnom ulogom u filmu „Mala Mis Sanšajn“. Iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru, ona još uvek nije dospela na holivudsku A listu glumica, mada se i dalje bavi… »
Tukao me je svaki dan i zaključavao u sobu! Jeziva ispovest mlade glumice: Šminkom sam skrivala modrice po telu i licu!
Mondo 01.11.2022
Ebigejl Breslin, koja se proslavila kao simpatična devojčica u filmu "Little Miss Sunshine" i zvezda rimejka "Pljavi ples" otkrila je da ju je bivši dečko tukao i zlostvaljao. Ebigejl Breslin, koja se proslavila kao simpatična devojčica u filmu… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 20 minutajoš 1 povezana