Povezane vesti
Podržavamo da se izmeni zakon i uvede krivično delo za sajber nasilje! Oglasilo se i Udruženje sudija i tužilaca Srbije
Kurir 01.11.2022
Nakon što je Mladen Dulić (22) iz Laktaša u Republici Srpskoj izvršio samoubistvo posle sajber nasilja koje je, kako se sumnja, preživeo zbog objavljenog snimka njegovog razgovora za posao, oglasilo se i Udruženje sudija i tužilaca Srbije koje se slaže… »
"Podržavamo da se izmeni zakon i uvede krivično delo sajber nasilje": Udruženje sudija i tužilaca Srbije
Telegraf 01.11.2022
Samoubistvo Mladena Dulića, koji je bio ismevan na društvenim mrežama, potreslo je region, a ova tragedija otvorila je pitanje o digitalnom nasilju, koje još uvek nije prepoznato kao krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nakon što je Mladen… »
Dramatična ispovest mladića iz Zaječara: Rekao sam da mi se sviđaju dva vršnjaka, počeo je moj pakao! Bio sam sklon samoubistvu…
Kurir 01.11.2022
Samoubistvo Mladena Dulića iz Laktaša u Republici Srpskoj potreslo je ceo region, a njegova tragična sudbina kao i srpske influenserke Kristine Kike Đukić otvorila je pitanje o digitalnom nasilju, koje još nije prepoznato kao krivično delo, ali i ukazalo… »
Samoubistvo mladića u Laktašima potreslo region: Sajber nasilnici prolaze nekažnjeno, a žrtava je sve više
Euronews 01.11.2022
U nedelju je u Laktašima kod Banjaluke sahranjen dvadesetdvogodišnji mladić koji je pre četiri dana izvršio samoubistvo, zbog kako se sumnja, nasilja na internetu. Nakon ove tragedije koja je potresla region, u RS ali i Srbiji pokrenuta je i inicijativa… »
Mladenov zakon doneti što pre! Da nam se ne ponove sudbine Mladena i Kike: Zlostavljanje na internetu da postane krivično delo…
Kurir 01.11.2022
Samoubistvo Mladena Dulića (22) iz Laktaša jer je ismejan na društvenim mrežama potresla je region, a ova tragedija otvorila je pitanje o digitalnom nasilju, koje još uvek nije prepoznato kao krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Samoubistvo… »
Vesti dana »

(Video) Vens se ne odvaja od kovčega, bivša misica u crnom! Ovako je telo Čarlija Kirka stiglo u Arizonu: Jedna žena sve vreme uz udovicu
Blic pre 4 minutajoš 29 povezanih

Rusija: Jedan od najsnažnijih napada ukrajinske vojske do sada, presretnuto preko 200 dronova
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 39 minutajoš 21 povezana

Okupio pola estrade: Evo ko je sve sinoć bio na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića
Nova pre 38 minutajoš 16 povezanih