Повезане вести
Подржавамо да се измени закон и уведе кривично дело за сајбер насиље! Огласило се и Удружење судија и тужилаца Србије
Курир 01.11.2022
Након што је Младен Дулић (22) из Лакташа у Републици Српској извршио самоубиство после сајбер насиља које је, како се сумња, преживео због објављеног снимка његовог разговора за посао, огласило се и Удружење судија и… »
"Подржавамо да се измени закон и уведе кривично дело сајбер насиље": Удружење судија и тужилаца Србије
Телеграф 01.11.2022
Самоубиство Младена Дулића, који је био исмеван на друштвеним мрежама, потресло је регион, а ова трагедија отворила је питање о дигиталном насиљу, које још увек није препознато као кривично дело које се гони по службеној… »
Драматична исповест младића из Зајечара: Рекао сам да ми се свиђају два вршњака, почео је мој пакао! Био сам склон самоубиству…
Курир 01.11.2022
Самоубиство Младена Дулића из Лакташа у Републици Српској потресло је цео регион, а његова трагична судбина као и српске инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић отворила је питање о дигиталном насиљу, које још није препознато као… »
Самоубиство младића у Лакташима потресло регион: Сајбер насилници пролазе некажњено, а жртава је све више
Еуроневс 01.11.2022
У недељу је у Лакташима код Бањалуке сахрањен двадесетдвогодишњи младић који је пре четири дана извршио самоубиство, због како се сумња, насиља на интернету. Након ове трагедије која је потресла регион, у РС али и Србији… »
Младенов закон донети што пре! Да нам се не понове судбине Младена и Кике: Злостављање на интернету да постане кривично дело…
Курир 01.11.2022
Самоубиство Младена Дулића (22) из Лакташа јер је исмејан на друштвеним мрежама потресла је регион, а ова трагедија отворила је питање о дигиталном насиљу, које још увек није препознато као кривично дело које се гони по… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане