Povezane vesti
Dačić: Nas i Kineza milijardu i po
Danas 01.11.2022
Srbija je najveći prijatelj Kine u Evropi, izjavio je danas u Beogradu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Ministar spoljnih poslova Srbije je ovakvu izjavu dao tokom skupa „Novi svetski trendovi u odrazu 20. nacionalnog kongresa Komunističke partije… »
Dačić: Uvek sam govorio da je nas i Kineza milijardu i po
N1 Info 01.11.2022
Srbija je najveći prijatelj Kine u Evropi, izjavio je u Beogradu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić tokom skupa "Novi svetski trendovi u odrazu 20. nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine". Uvek sam govorio da je nas i Kineza milijardu i po… »
Srba i Kineza, milijardu i po
Insajder 01.11.2022
Srbija je najveći prijatelj Kine u Evropi, izjavio je danas u Beogradu ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, tokom skupa "Novi svetski trendovi u odrazu 20. nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine". "Uvek sam govorio da je nas i Kineza… »
Dačić na konferenciji o Kini: Si Ðinping sa Vučićem otvorio novo poglavlje u saradnji dve zemlje
Euronews 01.11.2022
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je uveren da će Srbija i Kina jačati saradnju u svim aspektima, a naročito u oblasti ekonomije i infrastrukture. "Podrška koju Kina pruža Srbiji u očuvanju teritorijalnog integriteta je… »
Dačić: Srbija želi da nastavi da jača saradnju sa Kinom
RTV 01.11.2022
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je uveren da će Srbija i Kina jačati saradnju u svim aspektima, a naročito u oblasti ekonomije i infrastrukture. "Podrška koju Kina pruža Srbiji u očuvanju teritorijalnog… »
Dačić: Uvek sam govorio da je nas i Kineza milijardu i po
Nova 01.11.2022
Srbija je najveći prijatelj Kine u Evropi, izjavio je u Beogradu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dačić je ovo izjavio tokom skupa „Novi svetski trendovi u odrazu 20. nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine“. Pored toga, Dačić je dao i jednu… »
Vesti dana »

Vlada Srbije usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20 odsto
Sputnik pre 32 minutajoš 27 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 13 mrtvih, više od 40 ranjenih
BBC News pre 17 minutajoš 35 povezanih

Zvezdin prvi potez nakon eliminacije iz Lige šampiona, prodat Timi Maks Elšnik!
Sportske.net pre 36 minutajoš 29 povezanih

Paradi u Pekingu 3. septembra prisustvovaće Kim Džong Un, Vladimir Putin i Masud Pezeškijan
Beta pre 1 satjoš 22 povezane