Повезане вести
Дачић: Нас и Кинеза милијарду и по
Данас 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је данас у Београду министар спољних послова Ивица Дачић. Министар спољних послова Србије је овакву изјаву дао током скупа „Нови светски трендови у одразу 20. националног… »
Дачић: Увек сам говорио да је нас и Кинеза милијарду и по
Н1 Инфо 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је у Београду министар спољних послова Ивица Дачић током скупа "Нови светски трендови у одразу 20. националног конгреса Комунистичке партије Кине". Увек сам говорио да је нас и… »
Срба и Кинеза, милијарду и по
Инсајдер 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је данас у Београду министар спољних послова Србије Ивица Дачић, током скупа "Нови светски трендови у одразу 20. националног конгреса Комунистичке партије Кине". "Увек сам… »
Дачић на конференцији о Кини: Си Ðинпинг са Вучићем отворио ново поглавље у сарадњи две земље
Еуроневс 01.11.2022
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је уверен да ће Србија и Кина јачати сарадњу у свим аспектима, а нарочито у области економије и инфраструктуре. "Подршка коју Кина пружа Србији у очувању… »
Дачић: Србија жели да настави да јача сарадњу са Кином
РТВ 01.11.2022
БЕОГРАД - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је уверен да ће Србија и Кина јачати сарадњу у свим аспектима, а нарочито у области економије и инфраструктуре. "Подршка коју Кина пружа Србији у… »
Дачић: Увек сам говорио да је нас и Кинеза милијарду и по
Нова 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је у Београду министар спољних послова Ивица Дачић. Дачић је ово изјавио током скупа „Нови светски трендови у одразу 20. националног конгреса Комунистичке партије Кине“. Поред… »
Вести дана »

Прогноза за Војводину: До краја месеца суво и топло, лепо и до средине октобра
РТВ пре 4 минутајош 26 повезаних

Нови Сад: Пољопривредници блокирали Булевар Михајла Пупина испред Бановине
Бета пре 29 минутајош 19 повезаних

Станковић: Ако од нове академске године опет почну блокаде, универзитетски професори неће добити плате
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних

Студенти анализирали сузавац коришћен 5. марта: Полиција користила опаснији гас
Машина пре 2 сатајош 10 повезаних

Нато затвара небо изнад западне: Украјине?! Пољски министар наговестио да се спрема овај потез: "Путин је охрабрио идеју"
Блиц пре 28 минутајош 16 повезаних