Повезане вести

Дачић: Нас и Кинеза милијарду и по

Дачић: Нас и Кинеза милијарду и по

Данас 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је данас у Београду министар спољних послова Ивица Дачић. Министар спољних послова Србије је овакву изјаву дао током скупа „Нови светски трендови у одразу 20. националног… »
Дачић: Увек сам говорио да је нас и Кинеза милијарду и по

Н1 Инфо 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је у Београду министар спољних послова Ивица Дачић током скупа "Нови светски трендови у одразу 20. националног конгреса Комунистичке партије Кине". Увек сам говорио да је нас и… »
Срба и Кинеза, милијарду и по

Срба и Кинеза, милијарду и по

Инсајдер 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је данас у Београду министар спољних послова Србије Ивица Дачић, током скупа "Нови светски трендови у одразу 20. националног конгреса Комунистичке партије Кине". "Увек сам… »
Дачић на конференцији о Кини: Си Ðинпинг са Вучићем отворио ново поглавље у сарадњи две земље

Дачић на конференцији о Кини: Си Ðинпинг са Вучићем отворио ново поглавље у сарадњи две земље

Еуроневс 01.11.2022
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је уверен да ће Србија и Кина јачати сарадњу у свим аспектима, а нарочито у области економије и инфраструктуре. "Подршка коју Кина пружа Србији у очувању… »
Дачић: Србија жели да настави да јача сарадњу са Кином

Дачић: Србија жели да настави да јача сарадњу са Кином

РТВ 01.11.2022
БЕОГРАД - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је уверен да ће Србија и Кина јачати сарадњу у свим аспектима, а нарочито у области економије и инфраструктуре. "Подршка коју Кина пружа Србији у… »

Нова 01.11.2022
Србија је највећи пријатељ Кине у Европи, изјавио је у Београду министар спољних послова Ивица Дачић. Дачић је ово изјавио током скупа „Нови светски трендови у одразу 20. националног конгреса Комунистичке партије Кине“. Поред… »

Вести дана »