Povezane vesti
Rada Trajković: Progonjena sam
Insajder 01.11.2022
Bivša srpska političarka sa Kosova, Rada Trajković, optužila je danas vlasti u Srbiji da je progone na razne načine, uključujući i sudski, a da stalno dobija neposredne i posredne pretnje. „Ja ovde u Beogradu živim praktično u kućnom pritvoru, jedini… »
Rada Trajković: U kućnom sam pritvoru, srpski i albanski akteri sarađuju u mom progonu
Danas 01.11.2022
Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković poručila je da „de fakto“ živi u kućnom pritvoru u Beogradu jer u javnost izlazi jedino na ročišta po tužbama kontroverznog biznismena sa Kosova Milana Radoičića i, kako je rekla, „njegovog prijatelja, Bojana… »
Trajković: U kućnom sam pritvoru, srpski i albanski akteri sarađuju u progonu
N1 Info 01.11.2022
Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković poručila je da "de fakto" živi u kućnom pritvoru u Beogradu jer u javnost izlazi jedino na ročišta po tužbama kontroverznog biznismena sa Kosova Milana Radoičića i, kako je rekla, "njegovog prijatelja, Bojana… »
Vesti dana »
Tehnički problemi nakon poletanja: Hrvatski „rafal“ morao da prekine let
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Najmlađa ćerka Goce Božinovske posle porođaja izgleda kao avion. Zorana došla iz Amerike na proslavu kod brata Mirka, a tu je i Jelena.
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Dolovac: Zakoni o pravosuđu veliki korak unazad u procesu reforme javnog tužilaštva i sudstva
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana
(Foto, video) Prvi snimci mesta gde je pronađeno telo devojke. Sve vrvi od policije, sumnja se da je u pitanju nestala Milica: Pronašli je 12 kilometara od mesta nestanka?!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Penjaroja posle trijumfa u Srpskoj: „Naročito sam zadovoljan ofanzivom, imali smo 28 asistencija“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana