Povezane vesti
Više od 17.000 prijava mladih za program „Moja prva plata“, od danas povezivanje sa poslodavcima
OK radio 01.11.2022
U trećem ciklusu programa „Moja prva plata“ konkurisalo je više od 17.000 mladih, od čega 60% žena, za oko 12.000 radnih pozicija, koje je ponudilo 7.500 poslodavaca. Od danas počinje povezivanje sa potencijalnim poslodavcima, tokom kojeg će kompanije… »
Od danas povezivanje poslodavaca i kandidata koji su konkurisali za program “Moja prva plata”
Jugmedia 01.11.2022
Više od 17.000 mladih ljudi, od kojih je čak 60 posto žena, koji su se prijavili u trećem ciklusu programa “Moja prva plata” Nacionalne službe za zapošljavanje, za oko 12.000 radnih mesta, koje je ponudilo 7.500 poslodavaca, od danas će moći i zvanično… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Privedena četiri studenta iz Niša, skupovi širom Srbije, komandir izdao naredbu da svi policajci stave fantomke
Nova pre 14 minutajoš 20 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

Zelenski u Vašington vodi "tešku artiljeriju": Ovi lideri će prisustvovati sudbonosnom sastanku sa Trampom, danas samit Koalicije voljnih
Blic pre 14 minutajoš 188 povezanih

Jake scene na dočeku šampiona Evrope na aerodromu: Čović i Miličić nasmejani, baklje ispratile Orliće
Telegraf pre 44 minutajoš 28 povezanih