Povezane vesti
Jović iskreno: "Prerano sam otišao u Real Madrid, ali..."
Sportske.net 01.11.2022
Srpski napadač Luka Jović leta 2019. godine ostvario je svoj san potpisom za Real Madrid, ali to se ispostavilo kao pogrešan potez. Jović je u Madrid stigao posle 40 golova i 10 asistencija u dresu Ajntrahta, za astronomskih 60 miliona evra, ali je onda… »
Luka Jović: Prerano sam otišao u Real... Finansijski se žrtvovao da dođem u Fjorentinu
Sportski žurnal 01.11.2022
Smatram da mi je dolazak u Fjorentinu dobra odskočna daska da se vratim u staru formu i da se ponovo vratim u neki veliki klub. Reprezentativac Srbije Luka Jović je iz Reala prešao u Fjorentinu kako bi imao utakmice u nogama i bio kandidat za Mondijal… »
Jović i njegova finansijska žrtva, da li će ga dovesti do mesta startera na Mundijalu?
Sportske.net 01.11.2022
Luka Jović ozbiljno konkuriše možda čak i za startnih 11 "orlova" na nekoj od utakmica Mundijala. Srpski napadač igra sve bolje u Fiorentini, a u razgovoru za ATV rekao je da se odrekao velikog novca kako bi ponovo vratio formu. "Ja sam doneo odluku… »
Vesti dana »
Gagić: Prvi derivati iz rafinerije 26. januara, isporuka narednog dana, pokrenuti svi pogoni
Euronews pre 17 minutajoš 31 povezana
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 17 povezanih
„Pošto nisam dobio Nobelovu nagradu, ne moram više da mislim o miru“: Tramp poručio Evropljanima da je vreme da vrate Americi uslugu prepuštanjem Grenlanda
Nedeljnik pre 12 minutajoš 65 povezanih
Sudar kod stadiona na Bulevaru oslobođenja, patrole i radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana