Povezane vesti

Jović iskreno: "Prerano sam otišao u Real Madrid, ali..."

Jović iskreno: "Prerano sam otišao u Real Madrid, ali..."

Sportske.net 01.11.2022
Srpski napadač Luka Jović leta 2019. godine ostvario je svoj san potpisom za Real Madrid, ali to se ispostavilo kao pogrešan potez. Jović je u Madrid stigao posle 40 golova i 10 asistencija u dresu Ajntrahta, za astronomskih 60 miliona evra, ali je… »
Luka Jović: Prerano sam otišao u Real... Finansijski se žrtvovao da dođem u Fjorentinu

Luka Jović: Prerano sam otišao u Real... Finansijski se žrtvovao da dođem u Fjorentinu

Sportski žurnal 01.11.2022
Smatram da mi je dolazak u Fjorentinu dobra odskočna daska da se vratim u staru formu i da se ponovo vratim u neki veliki klub. Reprezentativac Srbije Luka Jović je iz Reala prešao u Fjorentinu kako bi imao utakmice u nogama i bio kandidat za Mondijal… »
Jović i njegova finansijska žrtva, da li će ga dovesti do mesta startera na Mundijalu?

Jović i njegova finansijska žrtva, da li će ga dovesti do mesta startera na Mundijalu?

Sportske.net 01.11.2022
Luka Jović ozbiljno konkuriše možda čak i za startnih 11 "orlova" na nekoj od utakmica Mundijala. Srpski napadač igra sve bolje u Fiorentini, a u razgovoru za ATV rekao je da se odrekao velikog novca kako bi ponovo vratio formu. "Ja sam doneo odluku… »

Vesti dana »