Повезане вести

Јовић искрено: "Прерано сам отишао у Реал Мадрид, али..."

Јовић искрено: "Прерано сам отишао у Реал Мадрид, али..."

Спортске.нет 01.11.2022
Српски нападач Лука Јовић лета 2019. године остварио је свој сан потписом за Реал Мадрид, али то се испоставило као погрешан потез. Јовић је у Мадрид стигао после 40 голова и 10 асистенција у дресу Ајнтрахта, за астрономских 60… »
Лука Јовић: Прерано сам отишао у Реал... Финансијски се жртвовао да дођем у Фјорентину

Лука Јовић: Прерано сам отишао у Реал... Финансијски се жртвовао да дођем у Фјорентину

Спортски журнал 01.11.2022
Сматрам да ми је долазак у Фјорентину добра одскочна даска да се вратим у стару форму и да се поново вратим у неки велики клуб. Репрезентативац Србије Лука Јовић је из Реала прешао у Фјорентину како би имао утакмице у ногама и… »
Јовић и његова финансијска жртва, да ли ће га довести до места стартера на Мундијалу?

Јовић и његова финансијска жртва, да ли ће га довести до места стартера на Мундијалу?

Спортске.нет 01.11.2022
Лука Јовић озбиљно конкурише можда чак и за стартних 11 "орлова" на некој од утакмица Мундијала. Српски нападач игра све боље у Фиорентини, а у разговору за АТВ рекао је да се одрекао великог новца како би поново вратио форму… »

Вести дана »