Повезане вести
Гори твитер због бруталне увреде на рачун овог града у Србији: Убедљиво најружнији, не знам како људи тамо живе?!
Курир 01.11.2022
Сад лепо признај колико си добио од Чачана за овај твит, гласио је један од одговора. БЕОГРАД - Ружан коментар твитераша на рачун града у западној Србији претворио је ту мрежу у буктињу пошто се на њега стровалила салва… »
Ово је убедљиво најружнији град у Србији, како људи живе овде: Посетилац изнео тешке речи, а не и аргументе
Телеграф 01.11.2022
Када на ред дође тема о најлепшим и најружнијим градовима у Србији, многи буду пристрасни па своје родно место и свој град истичу као најлепши. Који су разлози да би баш одређен град у Србији понео неславну титулу најружнијег… »
"Ужице је ругло, то је најружнији град": Брутална свађа након објаве мушкарца - Не знам како људи ту живе?!
Блиц 01.11.2022
Објава једног твитераша наишла је на салву негативних коментара када је објавио шта мисли о Ужицу. Када људи говоре о најлепшим и најружнијим градовима у Србији, многи буду пристрасни па за родно место и град одакле долазе кажу… »
"Најружнији град у Србији, како људи живе овде!" Људи побеснели због коментара, шаљу слике - Како си то измерио?
Мондо 01.11.2022
Један Твитераш изазвао је салву коментара када је објавио који град је, по његовом мишљењу, најружњи у Србији. Један Твитераш изазвао је салву коментара када је објавио који град је, по његовом мишљењу, најружњи у Србији… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана