Povezane vesti

Gori tviter zbog brutalne uvrede na račun ovog grada u Srbiji: Ubedljivo najružniji, ne znam kako ljudi tamo žive?!

Gori tviter zbog brutalne uvrede na račun ovog grada u Srbiji: Ubedljivo najružniji, ne znam kako ljudi tamo žive?!

Kurir 01.11.2022
Sad lepo priznaj koliko si dobio od Čačana za ovaj tvit, glasio je jedan od odgovora. BEOGRAD - Ružan komentar tviteraša na račun grada u zapadnoj Srbiji pretvorio je tu mrežu u buktinju pošto se na njega strovalila salva negativnih komentara zbog… »
Ovo je ubedljivo najružniji grad u Srbiji, kako ljudi žive ovde: Posetilac izneo teške reči, a ne i argumente

Ovo je ubedljivo najružniji grad u Srbiji, kako ljudi žive ovde: Posetilac izneo teške reči, a ne i argumente

Telegraf 01.11.2022
Kada na red dođe tema o najlepšim i najružnijim gradovima u Srbiji, mnogi budu pristrasni pa svoje rodno mesto i svoj grad ističu kao najlepši. Koji su razlozi da bi baš određen grad u Srbiji poneo neslavnu titulu najružnijeg? Jedan tviteraš nije imao… »
"Užice je ruglo, to je najružniji grad": Brutalna svađa nakon objave muškarca - Ne znam kako ljudi tu žive?!

"Užice je ruglo, to je najružniji grad": Brutalna svađa nakon objave muškarca - Ne znam kako ljudi tu žive?!

Blic 01.11.2022
Objava jednog tviteraša naišla je na salvu negativnih komentara kada je objavio šta misli o Užicu. Kada ljudi govore o najlepšim i najružnijim gradovima u Srbiji, mnogi budu pristrasni pa za rodno mesto i grad odakle dolaze kažu da je najlepši. Tako je… »
"Najružniji grad u Srbiji, kako ljudi žive ovde!" Ljudi pobesneli zbog komentara, šalju slike - Kako si to izmerio?

"Najružniji grad u Srbiji, kako ljudi žive ovde!" Ljudi pobesneli zbog komentara, šalju slike - Kako si to izmerio?

Mondo 01.11.2022
Jedan Tviteraš izazvao je salvu komentara kada je objavio koji grad je, po njegovom mišljenju, najružnji u Srbiji. Jedan Tviteraš izazvao je salvu komentara kada je objavio koji grad je, po njegovom mišljenju, najružnji u Srbiji. Kada na red dođe tema o… »

Vesti dana »

Vlada privremeno smanjila akcize na derivate nafte

Vlada privremeno smanjila akcize na derivate nafte

Forbes pre 30 minutajoš 33 povezane
Amerika ublažila naftne sankcije Rusiji

Amerika ublažila naftne sankcije Rusiji

BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za vikend

Vremenska prognoza za vikend

OK radio pre 1 satjoš 23 povezane