Povezane vesti
Marko Živković produžio ugovor sa Partizanom
Sport klub 01.11.2022
Desni bek Partizana Marko Živković produžio je ugovor sa "crno-belima" na još tri godine, saopštio je klub iz Humske. Ugovor je potpisan u prisustvu sportskog direktora Partizana Ivice Kralja. „Mislim da svi znaju šta meni znači Partizan i koliko mi… »
Novi potpis u Partizanu, Marko je crno-beli još tri godine: Pouzdani defanzivac ne ide nigde, čuvaće desni bok u Humskoj
Mondo 01.11.2022
Marko Živković je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Partizana. Marko Živković je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Partizana. Desni bok Partizana će i u naredne tri godine čuvati pouzdani defanzivac iz Smedereva Marko Živković! On je zvanično… »
Crno-beli potpisali ugovor sa desnim bekom
Sportski žurnal 01.11.2022
Marko Živković produžio ugovor sa Partizanom. Fudbaler Partizana Marko Živković produžio je ugovor sa crno-belima na još tri godine, saopštio je danas klub iz Humske. Ugovor je potpisan u prisustvu sportskog direktora Partizana Ivice Kralja. - Mislim da… »
Ogroman posao urađen u humskoj: Desni bek potpisao!
Hot sport 01.11.2022
Marko Živković, desni bek Partizana, produžio je saradnju sa crno-belima na još tri godine. Ugovor je potpisan u prisustvu sportskog direktora – Ivice Kralja, a Živković je nakon stavljanja potpisa rekao: „Mislim da svi znaju šta meni znači Partizan i… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih pet godina
RTS pre 28 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere onlajn
Jugmedia pre 52 minutajoš 21 povezana
Opština Vlasotince poziva građane da preko državnog programa “Svoj na svome” urede imovinska prava
Jugmedia pre 32 minutajoš 31 povezana
CIVICUS snizio ocenu Srbiji: Svrstana u kategoriju „pod represijom“
Stav.life pre 2 satajoš 16 povezanih