Повезане вести
Црно-бели потписали уговор са десним беком
Спортски журнал 01.11.2022
Марко Живковић продужио уговор са Партизаном. Фудбалер Партизана Марко Живковић продужио је уговор са црно-белима на још три године, саопштио је данас клуб из Хумске. Уговор је потписан у присуству спортског директора Партизана… »
Марко Живковић продужио уговор са Партизаном
Спорт клуб 01.11.2022
Десни бек Партизана Марко Живковић продужио је уговор са "црно-белима" на још три године, саопштио је клуб из Хумске. Уговор је потписан у присуству спортског директора Партизана Ивице Краља. „Мислим да сви знају шта мени значи… »
Нови потпис у Партизану, Марко је црно-бели још три године: Поуздани дефанзивац не иде нигде, чуваће десни бок у Хумској
Мондо 01.11.2022
Марко Живковић је потписао трогодишњи уговор са екипом Партизана. Марко Живковић је потписао трогодишњи уговор са екипом Партизана. Десни бок Партизана ће и у наредне три године чувати поуздани дефанзивац из Смедерева Марко… »
Огроман посао урађен у хумској: Десни бек потписао!
Хот спорт 01.11.2022
Марко Живковић, десни бек Партизана, продужио је сарадњу са црно-белима на још три године. Уговор је потписан у присуству спортског директора – Ивице Краља, а Живковић је након стављања потписа рекао: „Мислим да сви знају шта… »
Вести дана »

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 47 минутајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 2 сатајош 1 повезана