Povezane vesti
Crno-beli potpisali ugovor sa desnim bekom
Sportski žurnal 01.11.2022
Marko Živković produžio ugovor sa Partizanom. Fudbaler Partizana Marko Živković produžio je ugovor sa crno-belima na još tri godine, saopštio je danas klub iz Humske. Ugovor je potpisan u prisustvu sportskog direktora Partizana Ivice Kralja. - Mislim da… »
Marko Živković produžio ugovor sa Partizanom
Sport klub 01.11.2022
Desni bek Partizana Marko Živković produžio je ugovor sa "crno-belima" na još tri godine, saopštio je klub iz Humske. Ugovor je potpisan u prisustvu sportskog direktora Partizana Ivice Kralja. „Mislim da svi znaju šta meni znači Partizan i koliko mi… »
Novi potpis u Partizanu, Marko je crno-beli još tri godine: Pouzdani defanzivac ne ide nigde, čuvaće desni bok u Humskoj
Mondo 01.11.2022
Marko Živković je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Partizana. Marko Živković je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Partizana. Desni bok Partizana će i u naredne tri godine čuvati pouzdani defanzivac iz Smedereva Marko Živković! On je zvanično… »
Ogroman posao urađen u humskoj: Desni bek potpisao!
Hot sport 01.11.2022
Marko Živković, desni bek Partizana, produžio je saradnju sa crno-belima na još tri godine. Ugovor je potpisan u prisustvu sportskog direktora – Ivice Kralja, a Živković je nakon stavljanja potpisa rekao: „Mislim da svi znaju šta meni znači Partizan i… »
Vesti dana »

Sindikat UGS Nezavisnost će tražiti da minimalac bude povećan na 70.000 dinara
Biznis i finansije pre 31 minutajoš 24 povezane

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 56 minutajoš 13 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 46 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 26 povezanih