Povezane vesti
"Džoker" razotkrio ukrajinske planove? Rusi trljaju ruke, hakovana američka Delta - "Otkriveno je apsolutno sve"
Mondo 01.11.2022
Ukrajinski haker koji je navodno promenio stranu je otkrio da su Rusi navodno dobili sve ključne vojne informacije ukrajinskih oružanih trupa! Ukrajinski haker koji je navodno promenio stranu je otkrio da su Rusi navodno dobili sve ključne vojne… »
„Ruska vojska dobila sve planove“: Hakovan program za komandovanje ukrajinskim snagama
Sputnik 01.11.2022
Ruski vojnici dobili su sve planove komande Oružanih snaga Ukrajine, rekao je za Sputnjik ukrajinski haker sa pseudonimom „Džoker“ koji je prešao u DNR. On je uspeo da hakuje američki program „Delta“ za komandovanje snagama koji koristi Kijev. Kako je… »
Vesti dana »
"Nisam ja zvao policiju, mnogo mi je teško": Prodekan Medicinskog fakulteta koga je MUP noćas izveo iz zgrade za Nova.rs
Nova pre 1 satjoš 45 povezanih
Iran otvorio Ormuski moreuz! Oglasio se iranski šef diplomatije, javio se i Tramp: Napisao dve rečenice i sve velikim slovima
Blic pre 17 minutajoš 50 povezanih
BLOG UŽIVO "Radila sam veliki broj sati, vikenda, bez godišnjeg odmora": Aleksić kaže da ministarku Lazarević ne bi prepozao na ulici, ona mu odgovorila
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 18. april 2026: Sutra sunčano i toplo
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana