Povezane vesti
"Doktor ne sme ni da me pogleda, nikad se nije izvinio": Majka malog Radenka (8) očajna zbog presude: "Tri godine zatvora je…
Blic 01.11.2022
Tragičan slučaj smrti osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića iz Loznice pre šest godina šokirao je javnost u Srbiji. Zbog ovoga se vodio protiv doktora Dobrivoja Bojanića, ortopeda iz Opšte bolnice u Loznici, koji je godinama bio načelnik Ortopedskog… »
Doktor mi se nikad nije izvinio za smrt sina! Majka malog Radenka: Ispala sam najgori roditelj, slušala sam gnusne laži na…
Kurir 01.11.2022
Slučaj Marka Stojanovića iz Svilajnca, koji je preminuo posle komplikacija prilikom pregleda u Opštoj bolnici u Ćupriji i dalje čeka razjašnjenje. Lekarska greška, ukoliko istraga utvrdi da je i ovde postojala, dodatno uznemirava javnost. Voditelji… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 39 minutajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana