Povezane vesti

Zaustavio sam auto, ušao u tramvaj i potukao se s petoricom! Kristijan otkrio sve o incidentu koji nikada nije ispričao

Zaustavio sam auto, ušao u tramvaj i potukao se s petoricom! Kristijan otkrio sve o incidentu koji nikada nije ispričao

Mondo 01.11.2022
Bivši zadrugar Kristijan Golubović progovorio je o incidentu za koji do sada niko nije znao, a koji zvuči filmski. Bivši zadrugar Kristijan Golubović progovorio je o incidentu za koji do sada niko nije znao, a koji zvuči filmski. Kristijana… »
"Zaustavio sam auto i ušao u tramvaj da se obračunam sa petoricom" Kristijan Golubović o ranijem incidentu u gradu, evo zbog…

"Zaustavio sam auto i ušao u tramvaj da se obračunam sa petoricom" Kristijan Golubović o ranijem incidentu u gradu, evo zbog…

Blic 01.11.2022
Bivši zadrugar Kristijan Golubović progovorio je o incidentu za koji do sada niko nije znao, a koji zvuči filmski. Naime, Golubović tvrdi da se zamerio petorici momaka, a onda i fizički obračunao sa njima. Oni su, kako navodi, ismevali i pokušali… »
Kristijan golubović o događaju koji nikad nije ispričan, tuča sa petoricom zbog nje?! Osvrnuo se na hejtere i odao koliko…

Kristijan golubović o događaju koji nikad nije ispričan, tuča sa petoricom zbog nje?! Osvrnuo se na hejtere i odao koliko…

Kurir 01.11.2022
Priče Kristijana Golubovića izazivaju dve vrste reakcije, ljudi mu ili veruju i dive se ili mu ne veruju. On je za Kurir televiziju, u emisiji "Puls Srbije" čiji je voditelj Ivan Gajić, ispričao adegdotu koja, na prvu, zvuči filmski odrađeno… »

Vesti dana »