Povezane vesti

Evo kakva je sudbina Miloša Milojevića: Terzić otkrio da li namerava da otera mladog stručnjaka!

Evo kakva je sudbina Miloša Milojevića: Terzić otkrio da li namerava da otera mladog stručnjaka!

Hot sport 02.11.2022
Zvezdan Terzić je u razgovoru za Sporski žurnal demantovao natpise u pojedinim medijima da je Crvena zvezda u potrazi za novim šefom struke, i da ima potpuno povrenje u aktuelnog trenera, Miloša Milojevića. “Ne, ne, ne… Čuo sam priče i za Grofa… »
Potvrđeno: Poznato ko će biti trener Zvezde u slučaju neuspeha u Monaku

Potvrđeno: Poznato ko će biti trener Zvezde u slučaju neuspeha u Monaku

Večernje novosti 02.11.2022
GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o sudbini trenera Miloša Milojevića. FOTO: M. Vukadinović Zvezda u četvrtak igra protiv Monaka u pokušaju da izbori evropsko proleće, a Terzić se osvrnuo na "kafanske priče" da bi Miodrag… »
Terzić o Milojevićevoj budućnosti: "Zlatna kočija jednom stane ispred tvoje kuće..."

Terzić o Milojevićevoj budućnosti: "Zlatna kočija jednom stane ispred tvoje kuće..."

Sportske.net 02.11.2022
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se u intervjuu za Sportski žurnal osvrnuo na aktuelnu situaciju u svom klubu. Nakon priča da bi Miloša Milojevića na klupi "crveno-belih" mogli da zamene bivši treneri Vladan Milojević ili Miodrag… »
Zvezdan Terzić o povratku Grofa Božovića u Zvezdu

Zvezdan Terzić o povratku Grofa Božovića u Zvezdu

Sportski žurnal 02.11.2022
Čuo sam priče i za Grofa i Vladana Milojevića. Oni su moji kućni prijatelji, ni njima ne prijaju te priče iz kolegijalnosti. Ostaje li Miloš Milojević trener Crvene zvezde i u prolećnom delu sezone, čaršija uveliko priča o povratku Miodraga… »

Vesti dana »