Povezane vesti
Evo kakva je sudbina Miloša Milojevića: Terzić otkrio da li namerava da otera mladog stručnjaka!
Hot sport 02.11.2022
Zvezdan Terzić je u razgovoru za Sporski žurnal demantovao natpise u pojedinim medijima da je Crvena zvezda u potrazi za novim šefom struke, i da ima potpuno povrenje u aktuelnog trenera, Miloša Milojevića. “Ne, ne, ne… Čuo sam priče i za Grofa i Vladana… »
Potvrđeno: Poznato ko će biti trener Zvezde u slučaju neuspeha u Monaku
Večernje novosti 02.11.2022
GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o sudbini trenera Miloša Milojevića. FOTO: M. Vukadinović Zvezda u četvrtak igra protiv Monaka u pokušaju da izbori evropsko proleće, a Terzić se osvrnuo na "kafanske priče" da bi Miodrag Grof… »
Terzić o Milojevićevoj budućnosti: "Zlatna kočija jednom stane ispred tvoje kuće..."
Sportske.net 02.11.2022
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se u intervjuu za Sportski žurnal osvrnuo na aktuelnu situaciju u svom klubu. Nakon priča da bi Miloša Milojevića na klupi "crveno-belih" mogli da zamene bivši treneri Vladan Milojević ili Miodrag Božović… »
Zvezdan Terzić o povratku Grofa Božovića u Zvezdu
Sportski žurnal 02.11.2022
Čuo sam priče i za Grofa i Vladana Milojevića. Oni su moji kućni prijatelji, ni njima ne prijaju te priče iz kolegijalnosti. Ostaje li Miloš Milojević trener Crvene zvezde i u prolećnom delu sezone, čaršija uveliko priča o povratku Miodraga Grofa… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: "Nemam nameru da odlazim - ni iz RS, ni sa funkcije"
Blic pre 17 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 31 povezana

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 17 minutajoš 104 povezane