Povezane vesti
„Kada sam šmrkala kokain, mislila sam da mogu da prođem kroz zid“: Eva Ras šokirala priznanjem da se u mladosti drogirala…
Nova 02.11.2022
Eva Ras otkrila je nepoznate detalje iz svoje burne biografije. Glumica je priznala da je bila na kokainu, pa je otkrila da je probala narkotike iz čiste radoznalosti, a zatim prošla kroz pakao zbog njih. Eva Ras, pre nego što se udala za slikara… »
Bila sam na kokainu danima nisam jela i pila: Srpska glumica iznela šokantne detalje - "Otac je živeo s lepim muškarcem"
Mondo 02.11.2022
Glumica Eva Ras o tragedijama koje su obeležile njen život, susretu s narkoticima i ocu koji je imao samo 19 godina kada je priznao majci da je homoseksualac. Glumica Eva Ras o tragedijama koje su obeležile njen život, susretu s narkoticima i ocu koji je… »
Bila sam na kokainu! Eva Ras u šok ispovesti otkrila najveće tajne o ocu, prvom misterioznom mužu, a 30 godina ne skida crninu…
Kurir 02.11.2022
Eva Ras (81) kaže da je bila na kokainu! Glumica je probala narkotike iz čiste radoznalosti, a zatim prošla kroz pakao zbog njih. Eva Ras, čuvena Smiljka iz serije "Srećni ljudi", pre nego što se udala za slikara Radomira Stevića Rasa, bila je u braku s… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 11 minutajoš 38 povezanih

Zemljotres na Kamčatki izazvao cunami – talasi pogodili Havaje, rusku i japansku obalu
RTS pre 21 minutajoš 76 povezanih

Vernici slave Ognjenu Mariju, običaj da se ne rade nikakvi poslovi
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 21 povezana

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom. Temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 22 povezane