Повезане вести

„Када сам шмркала кокаин, мислила сам да могу да прођем кроз зид“: Ева Рас шокирала признањем да се у младости дрогирала…

„Када сам шмркала кокаин, мислила сам да могу да прођем кроз зид“: Ева Рас шокирала признањем да се у младости дрогирала…

Нова 02.11.2022
Ева Рас открила је непознате детаље из своје бурне биографије. Глумица је признала да је била на кокаину, па је открила да је пробала наркотике из чисте радозналости, а затим прошла кроз пакао због њих. Ева Рас, пре него што се… »
Била сам на кокаину данима нисам јела и пила: Српска глумица изнела шокантне детаље - "Отац је живео с лепим мушкарцем"

Била сам на кокаину данима нисам јела и пила: Српска глумица изнела шокантне детаље - "Отац је живео с лепим мушкарцем"

Мондо 02.11.2022
Глумица Ева Рас о трагедијама које су обележиле њен живот, сусрету с наркотицима и оцу који је имао само 19 година када је признао мајци да је хомосексуалац. Глумица Ева Рас о трагедијама које су обележиле њен живот, сусрету с… »
Била сам на кокаину! Ева Рас у шок исповести открила највеће тајне о оцу, првом мистериозном мужу, а 30 година не скида црнину…

Била сам на кокаину! Ева Рас у шок исповести открила највеће тајне о оцу, првом мистериозном мужу, а 30 година не скида црнину…

Курир 02.11.2022
Ева Рас (81) каже да је била на кокаину! Глумица је пробала наркотике из чисте радозналости, а затим прошла кроз пакао због њих. Ева Рас, чувена Смиљка из серије "Срећни људи", пре него што се удала за сликара Радомира Стевића… »

Вести дана »