Повезане вести
Миљана Кулић смршала 27 килограма за 3 месеца: Имала 105 КГ, доручковала 5 сендвича и палачинку, а ево шта сад једе
Блиц 02.11.2022
Контроверзна ријалити учесница Миљана Кулић после операције смањења желуца смршала је 27 килограма за три месеца. Како је испричала пред сам улазак у "Задругу", упркос компликацијама после операције, није се покајала што је… »
Била сам као канта, смршала сам 27 килограма: За доручак јела 5 сендвича и палачинку - "Сад живим на 100 грама меса"
Мондо 02.11.2022
Миљана Кулић се похвалила да је након операције смањења желуца смршала 27 килограма. Миљана Кулић се похвалила да је након операције смањења желуца смршала 27 килограма. Учесница ријалитија Задруга Миљана Кулић открила је… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 35 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 35 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 40 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 20 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 30 минутајош 2 повезане