Повезане вести
Рафаел Надал о јурњави са Новаком ђоковићем: Одговор Шпанца изненадио многе: Променио сам се!
Вечерње новости 02.11.2022
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал уочи почетка мастерс турнира у Паризу говорио је о предстојећим циљевима, као и о увек актуелној теми, трци за звањем најбољег у историји и шансама да се врати на прво место ранг листе. Тањуг/АП… »
Надал више не јури Број један: Немам жељу, то ме више не занима!
Хот спорт 02.11.2022
По први пут од Вимблдона на једном турниру играју и Рафаел Надал и Новак Ђоковић, а једина двојица преосталих кандидата у трци за најбољег свих времена хватају последње поене за аргументе након њихових каријера. Ипак, Шпанац… »
Надала не занима борба за прво место на АТП листи
Данас 01.11.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је данас да га не занима борба за прво место на АТП листи и да другачије гледа на ствари откако је постао отац. „Не борим се за прво место. Одавно сам рекао, нећу се више борити да будем број… »
Вести дана »

Британија позвала руског амбасадора због повреде ваздушног простора НАТО-а
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 32 повезане

Протест „Кампус није полицијска станица“ у Новом Саду: „Полиција да напусти студентски град, овде им није место“
Данас пре 1 сатјош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних

„Невероватан резултат“ Вучић поручио из осаке: Већ 880.000 људи посетило павиљон Србије, очекујемо преко милион!
Дневник пре 1 сатјош 18 повезаних