Povezane vesti
Šrilančani uskoro za volanima autobusa, kako će se snaći u beogradskom špicu
N1 Info 02.11.2022
Prva grupa vozača iz daleke južne Azije stigla je u Beograd i za otprilike dve nedelje počinje da prevozi beogradske putnike. Za sada, radnu snagu iz inostranstva uvoze privatni prevoznici, kako bi zamenili domaće koji odlaze iz zemlje u potrazi za… »
Šapić: Ne znam da li su novi vozači iz Šri Lanke, niti da li će ih GSP angažovati
Radio 021 02.11.2022
Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, izjavio je danas da nije upoznat sa navodnom namerom Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) da angažuje vozače iz Šri Lanke. "Čitao sam u medijima da privatni preduzetnici imaju nameru da ih angažuju, a… »
„Ne može neko sa ulice da dođe da vozi autobus, a da li je sa Šri Lanke, to ne znam“: Šapić o situaciji u GSP i…
Danas 02.11.2022
Pravo je privatnih firmi da angažuju radnike iz inostranstva, kao što je slučaj i na gradilištima širom Srbije, ocenio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, komentarišući vest da će za volane autobusa u gradskom prevozu uskoro da sednu… »
Šapić: Gledaćemo da plate vozača u GSP dođu do 100.000 dinara
N1 Info 02.11.2022
Pravo je privatnih firmi da angažuju radnike iz inostranstva, kao što je slučaj i na gradilištima širom Srbije, ocenio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, komentarišući vest da će za volane autobusa u gradskom prevozu uskoro da sednu… »
Šapić: Pokušaćemo da plata vozača u GSP bude 100 hiljada dinara
Euronews 02.11.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će sadašnja Gradska uprava nastojati da vozačima u Gradskom saobraćajnom preduzeću obezbedi što bolje plate da ne bi odlazili u inostranstvo. "Mi smo već krenuli u tom pravcu da pokušamo da… »
Šapić: Pokušaćemo da plata vozača u GSP bude 100.000 dinara
Insajder 02.11.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će sadašnja Gradska uprava nastojati da vozačima u Gradskom saobraćajnom preduzeću obezbedi što bolje plate da ne bi odlazili u inostranstvo. "Mi smo već krenuli u tom pravcu da pokušamo da… »
Vesti dana »

Prosvetari dostavili dopise reprezentativnim sindikatima, tvrde da njihovi zahtevi nisu ispunjeni
Novi magazin pre 42 minutajoš 27 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih