Povezane vesti
Udruženje Moja Srbija: Uvesti vaučere za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača
Politika 02.11.2022
Udruženje „Moja Srbija” uputilo je Vladi Srbije inicijativu za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača iz Srbije, saopšteno je danas. Kako su naveli u inicijativi, ova subvencija bi se zasnivala na pozitivnim… »
Pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu proizvoda malih domaćih proizvođača
N1 Info 02.11.2022
Udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo Vladi Srbije inicijativu za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača iz Srbije. Kako se navodi u saoštenju, subvencija bi se zasnivala na pozitivnim iskustvima… »
Vesti dana »

Deset meseci od pada nadstrešnice: Protesti u Beogradu i Novom Sadu - minut ćutanja i bele ruže
BBC News pre 52 minutajoš 32 povezane

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 4 satijoš 31 povezana

uživo Srbija - Češka (27:5): "Orlovi" izuzetni nakon 10 minuta igre
Euronews pre 6 minutajoš 82 povezane

"Puklo: Je!" Ovo su reči koje su izazvale potres u Americi i Evropi: Putin i Si su sklopili dogovor od kog su svi strahovali, a najgore tek sledi
Blic pre 2 satajoš 57 povezanih

Cene idu dole, plate i penzije idu gore; Mali: Građani će značajno uštedeti VIDEO
B92 pre 2 satajoš 60 povezanih