Povezane vesti
Udruženje Moja Srbija: Uvesti vaučere za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača
Politika 02.11.2022
Udruženje „Moja Srbija” uputilo je Vladi Srbije inicijativu za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača iz Srbije, saopšteno je danas. Kako su naveli u inicijativi, ova subvencija bi se zasnivala na pozitivnim… »
Pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu proizvoda malih domaćih proizvođača
N1 Info 02.11.2022
Udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo Vladi Srbije inicijativu za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača iz Srbije. Kako se navodi u saoštenju, subvencija bi se zasnivala na pozitivnim iskustvima… »
Vesti dana »
Turčin napao policajca, pokušao da mu otme pištolj! Dramatično hapšenje na aerodromu u Beogradu: Sve vreme uzvikivao "Alahu Akbar"
Blic pre 7 minutajoš 48 povezanih
Više od 57 migranata poginulo pokušavajući da se probije do Seute
Euronews pre 12 minutajoš 79 povezanih
(Uživo) Vučić u vasilju saopštio Srbija najbrže rasla u Evropi, slede veće plate i penzije i pojeftinjenje lekova
Dnevnik pre 22 minutajoš 50 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 10 povezanih
Republički zavod za statistiku: U junu zabeleženo 400.000 dolazaka turista i više od 1,1 milion noćenja
NIN pre 2 satajoš 32 povezane