Povezane vesti
'Laguna': Otkup knjiga za biblioteke sramota društva i onih koji se bave kulturom
Beta 02.11.2022
Izdavačka kuća "Laguna" je danas saopštila da je upravo završen otkup knjiga za biblioteke koji je sprovela komisija Ministarstva kulture Srbije "velika sramota našeg društva i onih koji se bave kulturom jer su čitaocima uskratili najbolja dela… »
Velika sramota našeg društva: Laguna oštro o otkupu knjiga
Nova 02.11.2022
Izdavačka kuća Laguna oglasila se saopštenjem za javnost u kojem izražava oštru kritiku nedavno završenog otkupa knjiga u organizaciji Ministarstva kulture. „Rezultati ovogodišnjeg otkupa knjiga javnosti i izdavačima predstavljeni su neposredno pre… »
Vesti dana »
Akcija „Raspiši pobedu“: Biće potrebno nekoliko dana da se prebroje svi listići
Vreme pre 18 minutajoš 62 povezane
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 38 minutajoš 24 povezane
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, u mnogim gradovima produženo prikupljanje potpisa (FOTO/VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 56 povezanih
Prvi preliminarni rezultati izbora na KiM: Na osnovu 81 procenta glasova, Samoopredeljenje na 50 odsto, Srpskoj listi 3,4 procenta
RTV pre 19 minutajoš 60 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 2 satajoš 73 povezane