Povezane vesti
Tukla ga letvom pred detetom?! Bizarna scena u Beogradu: Šta si mislio da sam jedna od onih koje muževi biju (video)
Kurir 02.11.2022
BEOGRAD - Na društvenim mrežama pojavio se snimak bizarne tuče koju je s terase snimio Beograđanin a koja se zbila kod kontejnera pod njegovim prozorom. Akteri su žena i muškarac dok sa strane stoji starija žena s malim detetom u naručju. U suludom… »
"Šta si mislio, da sam ja jedna od onih žena koje muževi biju": Braneći se od napadača, žena u Beogradu slomila mu letvu o…
Blic 02.11.2022
Dve žene i jedan muškarac, vinovnici su užasne tuče letvama koja se odigrala u Beogradu prošle noći. Da slučaj bude još strašniji, sve se odigralo pred očima deteta starog dve ili tri godine. Snimak koji je objavljen na Telegram stranici "Serbia live -… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: MOL i Gazpromnjeft dogovorili osnovne odredbe kupoprodajnog ugovora za NIS
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 32 povezane
Završen sastanak na novosadskom Filozofskom fakultetu, dekan tvrdi da profesorka Jelena Kleut još ima posao
Danas pre 45 minutajoš 31 povezana
NIN-ova nagrada za roman godine Darku Tuševljakoviću za delo Karota
Beta pre 46 minutajoš 27 povezanih
Zrenjaninska policija uhapsila dvojicu osumnjičenih za prodaju droge: Pronađeni amfetamin i marihuana
Nova pre 45 minutajoš 26 povezanih